Stoiximan Super League

Φερέιρα: «Θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο» (video)

Έτοιμος για απαντήσεις στο γήπεδο είναι ο ΠΑΟΚ όπως ανέφερε ο Άμπελ Φερέιρα ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών λόγω της παύσης.

Ίσως ο ΠΑΟΚ να παίζει το τελευταίο του χαρτί για το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Άμπελ Φερέιρα έδωσε το στίγμα του ενόψει της πρεμιέρας των play off.

«Θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός μέσω του PAOK TV, αλλά και: «Πράγματι, αυτό ήταν το μίνιμουμ χρονικό διάστημα που θέλαμε να έχουμε ομαδικές προπονήσεις, αλλά θα πρέπει να κοιτάζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και να τις βλέπουμε ως προκλήσεις για να ξεπεράσουμε τον εαυτόν μας. Ήταν μια χρονική περίοδος πολύ δύσκολη για όλο τον κόσμο, παίκτες και κοινωνία γενικότερα, αλλά νομίζω ότι η κυβέρνηση πήρε έγκαιρα τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε να ελέγξει απόλυτα την κατάσταση πριν εκτραχυνθεί. Πλέον, το πιο σημαντικό είναι σιγά-σιγά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα σε όλους τους τομείς, στο ποδόσφαιρο, στην κοινωνία, στις δουλειές, ώστε να ανυψωθεί η οικονομία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου ότι ζούμε σε μια χώρα, της οποίας η οικονομία βασίζεται πολύ στον τουρισμό. Οπότε, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πάντα συμμορφωμένοι στους κανόνες και τα μέτρα που υφίστανται. Διότι λόγω αυτών έχουμε καταφέρει ως χώρα να ελέγξουμε πολύ καλά αυτήν την πανδημία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x