Stoiximan Super League

Φέρνει τον Χερμάν Ριβέρο ο Απόλλων

Μεταγραφή στα... σκαριά έχει έτοιμη ο Απόλλων Σμύρνης, που φέρνει στην Ελλάδα τον Αργεντινό επιθετικό Χερμάν Ριβέρο.

Έτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του μεταγραφική κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο Απόλλων Σμύρνης! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελαφρά Ταξιαρχία βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Χερμάν Ριβέρο!

Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός έχει ελεύθερος εδώ και μερικές ημέρες από την Ντεφενσόρ που αγωνιζόταν και αναμένεται μέχρι την Παρασκευή να βρεθεί στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του!

Ο Χερμάν Αριέλ Ριβέρο ξεκίνησε την καριέρα του Κλαμπ Φλανδρια, ενώ έχει αγωνιστεί σε Φένιξ, Πλάτσα Κολόνια, Λα Καγιέρα και Ντεφενσόρ. Έχει εμπειρία τόσο από το πρωτάθλημα της Αργεντινής αλλά κυρίως από την πρώτη κατηγορία της Ουρουγουάης, ενώ έχει αγωνιστεί τόσο στο Κόπα Λιμπερταδόρες όσο και στο Σουνταμερικάνα!

Με ύψος 1,82 και καλό του πόδι το δεξί, ο Ριβέρο θα κάνει για πρώτη φορά το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης! Είναι εξαιρετικός κεφαλοσφαιριστής, δυνατός στον αέρα και γενικότερα βγάζει έναν δυναμισμό στον τρόπο παιχνιδιού του, ενώ παίζει πολύ με πλάτη προς το τέρμα.



Ο Ριβέρο θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της Ελαφράς Ταξιαρχίας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει ένας στόπερ, ένας χαφ και ένας εξτρέμ. Υπάρχουν περιπτώσεις που εξετάζονται τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, όπως και παίκτες που έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους αλλά δεν αποκλείεται να το λύσουν. Μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, μάλιστα, και εφόσον οι κυανόλευκοι καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο και κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή, αναμένεται να φορτσάρουν μεταγραφικά και να κλείσουν τις... τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x