Stoiximan Super League

Φεύγει… κύριος ο Καραγεωργίου

Η συνεργασία του με τον Λεβαδειακό τελείωσε, αλλά ο Νίκος Καραγεωργίου φεύγει σαν φίλος από τη Βοιωτία. Ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε δημόσια την ομάδα και όλους τους συνεργάτες του.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φεύγει απ’ τον Λεβαδειακό ο Νίκος Καραγεωργίου.

Μετά την ανακοίνωση του (κοινή συναινέσει) διαζυγίου του με την ομάδα της Βοιωτίας, ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε σ’ αυτή.


Σε δημόσια τοποθέτησή του λοιπόν ανέφερε χαρακτηριστικά

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση της ΠΑΕ για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω σε αυτήν, τους λίγους αλλά εκδηλωτικούς φιλάθλους που με αποδέχτηκαν στο διάστημα της παρουσίας μου στην Λιβαδειά και φυσικά όλους τους παίκτες αλλά και τους στενούς συνεργάτες μου ξεκινώντας από τον Δημήτρη Φαράντο και συνεχίζοντας με τον Μανόλη, τον Κώστα και τον Λουκά.

Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τον γιατρό, τους φυσιοθεραπευτές, μασέρ, φροντιστές, τον Όμηρο, τον Ανδρέα, τον Καράβα, τον Θάνο, τον Γιώργο τον διερμηνέα και τον Λουκά που με βοήθησαν σημαντικά στην διάρκεια της παρουσίας μου στην ομάδα. Εύχομαι σε αυτούς που παρέμειναν και φυσικά στην ομάδα καλή τύχη και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα πετύχουν τον στόχο τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x