Stoiximan Super League

Φιλική νίκη του Παναιτωλικού στην Τρίπολη

Μέσα σε επτά λεπτά ο Παναιτωλικός καθάρισε τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε φιλική νίκη με 2-0 μέσα στην Αρκαδία, στο τελευταίο ματς-πρόβα των ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός σημείωσε νίκη 2-0 μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο συμπαγείς και περισσότερο ομάδα από τον Αστέρα Τρίπολης που είναι φανερό πως εξαιτίας των πολλών μεταγραφών και νέων προσώπων που υπάρχουν στην ομάδα, δεν έχει ομοιογένεια.

Το 0-1, έκανε στο 57ο λεπτό ο Λουσέρο μετά από αδράνεια της άμυνας των Αρκάδων με ωραίο πλασέ. Έξι λεπτά αργότερα, ο Μπαϊρόβιτς με κοντινό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μιχαήλ (46' Παπαδόπουλος), Βλάχος, Ανχελ (46' Κυριακόπουλος), Αντζουλάς (67' Δουβίκας), Πασαλίδης (46' Σουάρες), Μπελόκ (46' Μπόρχα Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Κώτσιρας, Καπίγια, Μαρκ Φερνάντεθ, Κρέσπι (46' Μπαράλες)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Γιοβάνοβιτς (89' Ταχάρ), Λιάβας, Μπαϊροβιτς (66' Μοράρ), Ντάλτσιο, Ντίαζ, Λουσέρο (80' Τσιγγάρας), Σανιά, Φυτόπουλος (60' Μιμίτο), Ρομάν (76' Ντουάρτε), Μαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x