Αγγλία

Φοβερή ατάκα Μουρίνιο για την γκρίνια του Κλοπ (video)

Ο Γιούργκεν Κλοπ κατηγόρησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως… ταμπουρώθηκε και ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν το άφησε ασχολίαστο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δίνει… ρέστα ως σχολιαστής του Sky Sports. Χθες λίγο μετά το 1-1 μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ κλήθηκε να σχολιάσει τα παράπονα του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος κατηγόρησε τους γηπεδούχους πως έπαιξαν κλειστά.

«Παραπονιέται γιατί δεν έχει κερδίσει ποτέ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ‘Ολντ Τράφορντ’. Δεν του άρεσε αυτό που είχε στο μενού. Είχε παραγγείλει κρέας και του ήρθε ψάρι», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε:

«Η Λίβερπουλ είναι πολύ πιο δυνατή όταν αντιμετωπίζει ομάδες που παίζουν ανοιχτά και τους προσφέρει ευκαιρίες για αντεπίθεση. Η Γιουνάιτεντ με τα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο έπαιξε διαφορετικά. Προσπάθησε να είναι συμπαγής πίσω, να μην της δώσει ευκαιρίες να τρέξει και έπαιξε με πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα. Η Λίβερπουλ έχει φοβερή πορεία, αλλά δυσκολεύεται απέναντι σε ομάδες που παίζουν πίσω. Ο Κλοπ είναι λογικό να είναι εκνευρισμένος. Η ομάδα του τα πάει εξαιρετικά, αλλά είναι δύσκολο να κερδίσεις στο ‘Ολντ Τράφορντ’ και εκείνος δεν τα έχει καταφέρει ποτέ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x