Stoiximan Super League

Φορτούνης: «Να παίζουμε όπως παίζαμε στην Ευρώπη»

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή της βαθμολογίας, με παιχνίδι αντίστοιχο με τις εμφανίσεις στην Ευρώπη είναι ο στόχος σύμφωνα με τον Κώστα Φορτούνη, που δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Τις δυσκολίες που κρύβει η έδρα της Ξάνθης αλλά και τους λόγους που χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό μια απ’ τις καλύτερες ομάδες σχολίασε με δηλώσεις του ο Κώστας Φορτούνης, τονίζοντας την ετοιμότητα της ομάδας του για τα ερχόμενα ματς.

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην αλλαγή που φέρνει η παρουσία του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο, ενώ σχολίασε και την στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Novasports:
Για την συνέχεια για τον Ολυμπιακό και το δύσκολο πρόγραμμα: «Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες, γι' αυτό και είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες. Γιατί έχουμε ποιοτικό και μεγάλο ρόστερ και είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Για την Ξάνθη: «Όλοι βλέπουν ότι η Ξάνθη μέσα στην έδρα της έχει κερδίσει όλους τους μεγάλους αντιπάλους. Είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό. Ο καινούριος προπονητής έχει πολύ λίγες ημέρες στην ομάδα. Θέλει να περάσει τα δικά του στοιχεία και εμείς είμαστε έτοιμοι να δείξουμε αυτό που πρέπει στο γήπεδο».

Για την αλλαγή προπονητή: «Σίγουρα η αλλαγή ενός προπονητή αλλάζει και την ψυχολογία κάποιων παικτών. Άλλοι που δεν έπαιζαν θέλουν να δείξουν πράγματα με τον καινούριο προπονητή. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίζαμε στην Ευρώπη. Ένα καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία».

Για τον ίδιο και τον βαθμό της αγωνιστικής του ετοιμότητας: «Είμαι απόλυτα έτοιμος. Όποτε μου ζητηθεί να παίξω θα το κάνω μέσα στο γήπεδο».

Για τον κόσμο και την στήριξή του στην Ξάνθη: «Μας βοηθούν πάντα. Είναι δίπλα μας. Αυτό μας δίνει μία παραπάνω ώθηση και όταν δεν παίζουμε καλά να μας βοηθούν με την φωνή τους ώστε να έχουμε ένα παραπάνω κίνητρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x