Αγγλία

Φουλ επίθεση Κλοπ κατά βρετανικής κυβέρνησης

Ο Γερμανός τεχνικός άσκησε σκληρή κριτική για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ άσκησε σκληρή κριτική στην βρετανική κυβέρνηση για τον τρόπο που αντιμετώπισε την πανδημία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν χιλιάδες θύματα από τον κορωνοϊό.

«Είμαι άνθρωπος του αθλητισμού και δεν θέλω να λέω τι πραγματικά σκέφτομαι για την όλη κατάσταση, γιατί αν το έκανα θα άνοιγε το κουτί της Πανδώρας. Προσωπικά δεν ανησύχησα στιγμή πως η πανδημία θα μπορούσε να στοιχίσει στη Λίβερπουλ τον τίτλο, αλλά ανησυχούσα και εξακολουθώ να ανησυχώ για τους ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους. Εγώ δεν ψήφισα αυτή την κυβέρνηση, αυτή είναι η δικαιολογία μου. Η κυβέρνηση αυτή ήταν επιλογή άλλων, αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι βλέπω τι γίνεται στην Αγγλία και σε άλλες χώρες όπως η Γερμανία», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός και στη συνέχεια έκανε λόγο για καθυστερημένη λήψη μέτρων.

«Εάν οι εξωγήινοι κοιτάζουν και τις δύο χώρες απ’ έξω, θα νομίζουν πως προερχόμαστε από διαφορετικούς πλανήτες. Δεν καταλαβαίνω γιατί αρχίσαμε να φοράμε μάσκες σε κλειστούς χώρους στις 15 Ιουνίου όταν άλλες χώρες είχαν αρχίσει να το κάνουν αυτό πέντε και έξι εβδομάδες νωρίτερα. Μπορούμε να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε για το αν έχει νόημα να τις φοράμε, όμως όλες οι χώρες στις οποίες άρχισαν να φορούν μάσκες προσώπου νωρίτερα έχουν μικρότερο αριθμό θανάτων από εδώ στην Αγγλία. Αυτή είναι η αλήθεια. Εάν θέλεις να μπεις σε μαγαζί στην Γερμανία αλλά δεν φοράς μάσκα, τότε δεν σου επιτρέπεται να περάσεις. Με μάσκα, μπορείς να μπεις σε όλα τα μαγαζιά που θέλεις. Μερικές φορές οι καταστηματάρχες έχουν ακόμα μεγαλύτερη προστασία οι ίδιοι, φορώντας γυάλινες μάσκες. Εδώ στην Αγγλία, όταν πηγαίνω σε βενζινάδικο, είμαι ο μοναδικός που φοράει μάσκα προσώπου και επίσης είμαι ο μοναδικός που φοράει γάντια, αισθάνομαι σαν εξωγήινος. Δεν θα σταματήσω να το κάνω αυτό μέχρι να μου πει κάποιος ότι τελείωσε η πανδημία. Βλέπω πως αντιμετωπίζουν εντελώς διαφορετικά την κατάσταση στην Αγγλία σε σύγκριση με την Γερμανία και κοιτάζοντας τους αριθμούς θανάτων στις δύο χώρες, προβληματίζομαι ιδιαίτερα».

Serie A και La Liga παίζουν στο Pamestoixima.gr! *Οροι & προϋποθέσεις |21+



Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x