Stoiximan Super League

Φουλάρει για Μπουφάλ, «ζεστός» για Ολυμπιακό ο Ενκουντού

Μετά την Ομόνοια αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα του εξτρέμ στον Ολυμπιακό, με τον Μαροκινό άσο και τον Γάλλο ακραίο να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Μετά το πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, στο θέμα του εξτρέμ στον Ολυμπιακό.

Πρώτος στόχος για τους νταμπλούχους Ελλάδας παραμένει ο Σοφιάν Μπουφάλ, όμως η υπόθεση του Μαροκινού άσου είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ο παίκτης έχει εκφράσει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση στη Σαουθάμπτον πέρα από τους Πειραιώτες.

Ο προπονητής των «Αγίων» προανήγγειλε την αποχώρηση του Μπουφάλ και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεση, αλλά χρειάζεται αρκετή υπομονή και τους κατάλληλους χειρισμούς για να επιτευχθεί το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Ο Μαροκινός εξτρέμ, όμως, δεν «παίζει» μόνος του για να καλύψει το κενό που υπάρχει μετά την αποχώρηση του Ποντένσε. Δέλεαρ στις επαφές με τον ποδοσφαιριστή θα αποτελέσει η ενδεχόμενη συμμετοχή της ομάδας στο Champions League, στο οποίο μπορεί να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Σταντ μπάι την ίδια στιγμή είναι ο Ζορζ Κέβιν Ενκουντού, με την Μπεσίκτας να έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και ο Γάλλος δεν επιθυμεί να πάει να παίξει στη Μέση Ανατολή.



Για αυτό το λόγο φαίνεται πως περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του Μπουφάλ και ο Μπρούμα της Αϊντχόφεν τρίτος στη λίστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x