Αγγλία

Φουλάρει για Τζόουνς και Λίνγκαρντ η Γουέστ Χαμ

Στο «στόχαστρο» της Γουέστ Χαμ βρίσκονται οι παίκτες της Μαν. Γιουνάιτεντ, Φιλ Τζόουνς και Τζέσι Λίνγκαρντ, με την υπόθεση παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ να κρίνει τα μεταγραφικά για τα «σφυριά».

Προς το Όλντ Τράφορντ κοιτάει για τα μεταγραφικά της η Γουέστ Χαμ.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ και ο Φιλ Τζόουνς αποτελούν βασικούς στόχους του Ντέιβιντ Μόγες, αλλά οι εξελίξεις στα μεταγραφικά θα εξελιχθούν ανάλογα με την υπόθεση παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Λονδρέζοι βρίσκονται 4 βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, κι εφόσον καταφέρει να κερδίσει τη μάχη της παραμονής, ο Σκωτσέζος τεχνικός θα κερδίσει χρόνο και χρήμα για την αναδιαμόρφωση του ρόστερ, στοχεύοντας σε παίκτες όπως οι Τζόουνς και Λίνγκαρντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις πέρυσι ο Φιλ Τζόουνς υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ, αλλά οι λιγοστές του συμμετοχές αυξάνουν τις πιθανότητες αποχώρησής του από το Μάντσεστερ. Από την άλλη, ο Τζέσι Λίνγκαρντ βλέπει πως δεν βρίσκει χώρο στη μεσοεπιθετική γραμμή των «κόκκινων διαβόλων», με τον ρόλο του να περιορίζεται όλο και περισσότερο.

Για τον Λίνγκαρντ ενδιαφέρεται και η Έβερτον, παρά το γεγονός ότι ο Άγγλος διεθνής δεν έχει σκοράρει στις τελευταίες 20 εμφανίσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Καρατσενίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x