Stoiximan Super League

Γαλανόπουλος: «Οπισθοχωρήσαμε μετά τα γκολ και το πληρώσαμε»

Στην οπισθοχώρηση της ΑΕΚ μετά τα γκολ που πέτυχε στην Τούμπα απέδωσε το 2-2 με τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος εστίασε στο… ψυχολογικό κομμάτι μετά το 2-2 της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Μπήκαμε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, ανοίξαμε το σκορ και οπισθοχωρήσαμε. Αυτό ήταν το λάθος μας και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Το πληρώσαμε και νομίζω το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, ήμασταν καλά διαβασμένοι. Πρέπει να το λύσουμε με τα παιχνίδια και την ψυχολογία που ανεβαίνει σταδιακά, γιατί αυτό το θέμα μάς στέρησε βαθμούς», ανέφερε ο νεαρός μέσος της «Ένωσης».

Για το πρόβλημα στις στημένες φάσεις είπε: «Είναι εμφανές ότι χρειαζόμαστε δουλειά, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός σε αυτό το κομμάτι. Δίναμε συνέχεια δώρα στον ΠΑΟΚ, το πληρώσαμε και… ηρεμήσαμε».

Όσο για τις βοήθειες του Γαλανόπουλου στο μαρκάρισμα του Βιεϊρίνια είπε: «Είναι τιμή τα καλά λόγια του προπονητή μου για μένα. Είναι υποχρέωση κάθε ποδοσφαιριστή να δίνει το 100%, δεν έκανα κάτι παραπάνω. Αυτό ξέρω κι αυτό έκανα. Δεν είμαι ούτε εξτρέμ, ούτε μπορώ να κάνω τις ενέργειες του Λιβάι, αλλά μπορώ να βοηθήσω σε τέτοια ματς ειδικών συνθηκών».

Σχολιάζοντας την απόδοση του Λιβάι Γκαρσία είπε: «Ένα τέτοιο εξτρέμ έλειπε όλα αυτά τα χρόνια. Μπορεί να δημιουργήσει μια φάση μόνος του και είναι απαραίτητος ένας τέτοιος παίκτης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Τέλος για το γκολ που πέτυχε είπε: «Είναι το πρώτο γκολ σε ντέρμπι. Είμαι χαρούμενος, το ήθελα πολύ. Συνεχίζουμε. Και με τον Μανόλο και μετά τον τραυματισμό μου έχω γυρίσει πιο δυνατός και ώριμος κυρίως».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x