Stoiximan Super League

Γεωργάτος σε ιταλικό ΜΜΕ: «Ο Τσιμίκας είναι έτοιμος για μεγάλη ομάδα του εξωτερικού»

Στην προοπτική που έχει ο Κώστας Τσιμίκας αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- ο Γρηγόρης Γεωργάτος, σε συνέντευξή του σε ιταλικό Μέσο που ασχολείται με τα νέα της Ίντερ.

Έτοιμος να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού είναι ο Κώστας Τσιμίκας σύμφωνα με τον Γρηγόρη Γεωργάτο.

Ο παλαίμαχος αμυντικός, που είχε αγωνιστεί στην Ίντερ, τόνισε στην ιταλική σελίδα «passioneinter.com» τις δυνατότητες του νεαρού αμυντικού του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στο στόχαστρο των «νεραντζούρι».

«Είναι ένας παίκτης που γνωρίζω καλά, είναι δική μου ανακάλυψη. Ήθελα να τον βλέπω σταθερά στην πρώτη ομάδα και έπεισα τον τότε προπονητή, Μάρκο Σίλβα. Έχει προοπτικές, μπορεί να ακουστεί πολύ. Ήταν δανεικός και επέστρεψε πολύ αποφασισμένος. Μπορεί να πιέσει πολύ, αλλά και να αμυνθεί. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης, θα μπορούσε να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Εκτός από όλα τα άλλα, η Ίντερ έχει παράδοση με Έλληνες παίκτες. Είναι και αυτός φουλ μπακ…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Όσο για τις αναμνήσεις του από τη μεταγραφή του στην Ίντερ το 1999, είπε: «Ήταν φανταστικά τα συναισθήματα, σαν να έπαιζα με τους καλύτερους του κόσμου. Όλοι οι κορυφαίος παίκτες, τα πιο ηχηρά ονόματα που υπήρχαν εκείνη την εποχή έπαιζαν σε εκείνη την ομάδα. Ήταν συναρπαστικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x