Stoiximan Super League

Γι' αυτούς τους λόγους επέλεξε Ολυμπιακό ο Ραφίνια

Ο Ραφίνια θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Φελίπε Σμιντ, αναλύει τους λόγους για την απόφαση του 34χρονου.

Τους λόγους που ο Ραφίνια επέλεξε να αποχωρήσει από την Βραζιλία και τη Φλαμένγκο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αναλύει ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Φελίπε Σμιντ.

Ξεκινάει αρχικά με τα χθεσινά νέα, δηλαδή ότι η Φλαμένγκο προσπάθησε να μεταπείσει τον Ραφίνια με νέα βελτιωμένη πρόταση αλλά ο Βραζιλιάνος μπακ υποστήριξε πως η προσφορά του Ολυμπιακού ήταν πολύ μεγαλύτερη, αφού του δίνει τριπλάσια χρήματα.

Επίσης, ο έμπειρος μπακ υποστηρίζει πως ήθελε να αποχωρήσει από την Βραζιλία λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό, αφού η χώρα είναι από αυτές που έχουν χτυπηθεί περισσότερο παγκοσμίως από την πανδημία.

Στην Σούπερ Λίγκα επίσης ο Ραφίνια θα έχει να δώσει λιγότερα παιχνίδια, μιας και το πρωτάθλημα έχει μικρότερη διάρκεια από αυτό της Βραζιλίας, ενώ το γεγονός πως ο Ολυμπιακός αγωνίζεται συχνά στο Champions League ήταν ένα έξτρα κίνητρο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x