Stoiximan Super League

Για την πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη με στόχο να κάνει σεφτέ στα playoffs.

Την παρθενική του νίκη στην διαδικασία των playoffs θέλει να πετύχει ο Παναθηναϊκός απόψε (19:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) υποδεχόμενος στο ΟΑΚΑ τον Άρη για την 5η αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» μετρούν τρεις ισοπαλίες και μία ήττα ως τώρα στο μινι-πρωτάθλημα, με την πιο πρόσφατη νίκη τους την 1η Μαρτίου, στο 4-1 επί του Βόλου για την τελευταία αγωνιστική προ καραντίνας.

Ο Γιώργος Δώνης πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα του με ένα 4-2-3-1. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, με τους Κολοβέτσιο και Σένκεφελντ στόπερ και τους Χατζηθεοδωρίδη και Θεοχάρη στα μπακ. Οι Κουρμπέλης και Ανουάρ θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Μπουζούκη, Αγιούμπ και Χατζηγιοβάνη μπροστά τους και στην κορυφή της επίθεσης τον Μακέντα.

Εκτός μάχης παραμένουν οι τραυματίες Πούγγουρας και Νάγκι, ενώ έχουν ήδη αποχαιρετήσει οι Δώνη, Ινσούα, Γιόχανσον, Βαγιαννίδης και Αποστολάκης. Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x