Stoiximan Super League

Γιαννακόπουλος: «Για τη νίκη σε κάθε ματς»

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Γιαννακόπουλος, αναφέρθηκε στο ερχόμενο ματς με τον Άρη.

Υψηλές φιλοδοξίες έχουν άπαντες στον Απόλλωνα Σμύρνης σύμφωνα με τον πορτιέρε της ομάδας, Νίκο Γιαννακόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στη NOVA υποστήριξε πως στην Ελαφρά Ταξιαρχία παίζουν σε κάθε ματς για τη νίκη και αυτό θα κάνουν και κόντρα στον Άρη.

«Έχουμε δείξει πως σε κάθε παιχνίδι πάμε στα ίσα όπου κι αν βρισκόμαστε κι όποιον κι αν αντιμετωπίζουμε. Αυτό θα γίνει και στο ματς με αντίπαλο τον Άρη. Θα πάμε για τη νίκη κι ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε!

Ο Άρης είναι μια ομάδα με τεράστια ποιότητα κι εμπειρία κυρίως από τη μέση και μπρος! Κι εμείς όμως είμαστε μια καλή ομάδα. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και σε αυτό, όπως σας είπα, θα πάμε για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Οι απουσίες που θα έχουμε δεν μας προβληματίζουν ιδιαίτερα Το rotation των τελευταίων εβδομάδων, λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος, έχει αποδώσει και όλοι όσοι καλούνται να παίξουν δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Δουλεύουμε πάρα πολύ στην προπόνηση κι αυτό είναι που φαίνεται στα παιχνίδια. Έχουμε υψηλό επίπεδο και μεγάλες φιλοδοξίες…»
, ανέφερε στην κάμερα της NOVA.

Διαβάστε ακόμα:

Κέρδος ο Κάλισιρ, αλλά και ο ρυθμός που βρήκαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x