Stoiximan Super League

Γίνεται «λύκος» ο Ποντένσε, προχωράει για εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ποντένσε στη Γουλβς, με τον Ολυμπιακό να κινείται άμεσα για την αντικατάστασή του.

Αίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος ετοιμάζεται να μετακομίσει στα Γουέστ Μίντλαντς για λογαριασμό της Γουλβς.

Έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και των «λύκων», οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε ένα ποσό πάνω από 27 εκατ. ευρώ και ο Πορτογάλος εξτρέμ εισπράξει πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η μεταγραφή του διεθνούς άσους αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας, αφού πρώτα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες προχωρούν για τον διάδοχο του Πορτογάλου. Ένας από αυτούς είναι ο Ντάβιντσον, τον οποίο θέλει πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς για τον οποίο η Γκιμαράρες αξιώνει περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Επίσης, έχει ακουστεί και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς της Μπενφίκα, ο οποίος μοιάζει μία εφικτή οικονομικά περίπτωση.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε κουβέντα και για τον Καρβάλιο της Νότιγχαμ, αλλά δεν είναι ακραίος και αυτό είναι ένα πρόβλημα στα πλάνα.

Όσον αφορά τον Σεμέντο του ΟΦΗ, ανήκει στη Φορτούνα Σιτάρντ, η οποία ζητά ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x