Champions League

Γιουβέντους – Λυών: Με ένα όνειρο… τρελό τα «λιοντάρια» στο Τορίνο (videos)

Η απόφαση της γαλλικής ομοσπονδίας να ακυρώσει το υπόλοιπο της φετινής Ligue 1 μετά την έξαρση του κορωνοϊού, φέρνει τη Λυών στο Τορίνο δίχως επίσημα παιχνίδια στα πόδια της από τις αρχές Μαρτίου!

Ακόμη και στα φιλικά που έδωσαν μέσα στο καλοκαίρι, τα «λιοντάρια» του Ρούντι Γκαρσία προβλημάτισαν με την εικόνα τους και το παιχνίδι στο «Juventus Stadium» αναμένεται εξαιρετικά αμφίρροπο.

Αντίθετα, η Γιουβέντους, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα πριν από λίγες ημέρες, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα έχοντας κατακτήσει παράλληλα το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάολο Ντιμπάλα να... οργιάζουν.

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου
Η Λυών στα τέλη του Φλεβάρη υποδέχθηκε στο «Olympique Lyon Stadium» τη Γιουβέντους. Το πλάνο των Γάλλων απέδωσε εξαιρετικά και η διαχείριση του παιχνιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς από τους «Λυωναί» ήταν άριστη, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία να αφήσει στα… κρύα του λουτρού τη Γιουβέντους.

Το γκολ του Τουσάρ, καθώς και οι συνεχείς αλλά άκαρπες προσπάθειες της «γηραιάς κυρίας» για απάντηση, έδωσαν τη μεγάλη νίκη στη Λυών.



Ο δρόμος για τα νοκ-άουτ
Το ταξίδι της Λυών στους ομίλους ήταν περιπετειώδες, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά και στιγμές από τα παλιά ένδοξα ευρωπαϊκά χρόνια.

Μία από αυτές ήταν το τρομερό και κρίσιμο τάκλιν του Φερνάντο Μαρσάλ, στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λειψία, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να σώζει με καθοριστική παρέμβαση τη Λυών στα τελευταία λεπτά!
https://exchange.glomex.com/videos/v-bz22op29bw8p

Για την ιστορία, το συγκλονιστικό παιχνίδι με τη Λειψία έληξε 2-2 και η Λυών κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση και την πρόκριση για τα νοκ-άουτ!



Η Γιουβέντους μπήκε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο με Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβερκούζεν και Λοκομοτίβ Μόσχας, ανταποκρίθηκε πολύ καλά και κέρδισε την πρωτιά. Το εντυπωσιακό 2-2 με την Ατλέτικο στην πρεμιέρα προϊδέασε τους πάντες για το τι μπορούν να προσφέρουν στη διοργάνωση αμφότερες οι ομάδες.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντιμπάλα φρόντισαν στα υπόλοιπα παιχνίδια να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό του ομίλου και να προσφέρουν ορισμένες αξέχαστες στιγμές στη διοργάνωση.

Δύο εξ αυτών, η τρομερή εκτέλεση φάουλ του Αργεντινού σούπερ σταρ στο ματς με την Ατλέτικο στο Τορίνο…



…αλλά και η «φωτοβολίδα» κόντρα στη Λοκομοτίβ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x