Stoiximan Super League

Γκαραβέλης στον ΣΠΟΡ FM: «Να σωθούμε γρήγορα»

Η εξασφάλιση της σωτηρίας το ταχύτερο δυνατό αποτελεί τον αρχικό στόχο του Βόλου, όπως τόνισε ο Θανάσης Γκαραβέλης.

Ικανοποιημένος από τον βαθμό που πήρε ο Βόλος απέναντι στον ΠΑΟΚ (0-0) αλλά και τη δική του καθιέρωση στην ομάδα της Μαγνησίας δήλωσε ο Θανάσης Γκαραβέλης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 28χρονος γκολκίπερ έθεσε στόχο την εξασφάλιση της σωτηρίας το ταχύτερο δυνατό.

Αναλυτικά, ο Θανάσης Γκαραβέλης μίλησε στον Δημήτρη Τσακίρη για:

-το πώς υποδέχτηκε το χθεσινό 0-0 με τον ΠΑΟΚ: «Δεν πανηγύρισα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου».

-την καθιέρωσή του: «Νιώθω πως οι κόποι και η υπομονή μου ανταμείβονται σιγά-σιγά. Όταν δουλεύεις σκληρά και δεν χάνεις την πίστη σου, μπορείς να δικαιωθείς. Είναι πολλοί τερματοφύλακες που έχουν περάσει το ίδιο. Πρέπει να προπονείσαι και όταν έρθει η στιγμή σου να είσαι έτοιμος να την αρπάξεις».

-τους στόχους του Βόλου: «Ο στόχος είναι μια γρήγορη παραμονή στην Super League και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει θα είναι καλοδεχούμενο».

-την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα: «Είναι λίγο περίεργο, αλλά το συνηθίσαμε από τα play out. Είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσουμε όλοι και ελπίζουμε σιγά-σιγά να επανέλθει ο κόσμος, έστω και με ένα μικρό ποσοστό».

-το φετινό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Περιμένω να δω τις πρώτες εικόνες από ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x