Europa League

Γκαρσία: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την κακή άμυνα»

Την ευθύνη για τα αμυντικά λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αϊντχόφεν ανέλαβε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το 2-3 στην Ολλανδία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε πως μέχρι το 2-1 όλα πήγαιναν καλά για την ομάδα του, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Κώστα Τσιγγάρα, ζήτησε βελτίωση στη συνέχεια για να μην πηγαίνει στράφι το κάθε σύστημα που αλλάζει, έδειξε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του ρόστερ και έδωσε σύνθημα για τη νίκη στη Λαμία.

Αναλυτικά:

Το τι έλειψε από τον ΠΑΟΚ: «Μπήκαμε καλά στο πρώτο μέρος. Πατήσαμε καλά και σκοράραμε δύο φορές. Μετά, κάναμε κάποια αμυντικά λάθη. Μετά το 2-1 είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε τρίτο γκολ σε αντεπίθεση. Έχουν καλή ομάδα. Κάναμε κάποια λάθη και αμυντικά και αυτό είναι κομμάτι δικό μου».

Τον Τσιγγάρα: «Ναι, πήγε πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το πρώτο παιχνίδι του ως βασικός. Είναι μικρός. Εγώ πρέπει να δουλεύω και όλη η ομάδα. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά μέχρι το τέλος. Κάναμε αμυντικά λάθη και φταίω εγώ».

Τη συνέχεια: «Με δουλειά, βελτιωνόμαστε. Αλλάξαμε το σύστημα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θέλει δουλειά. Πρέπει να το κάνω πιο καλά εγώ. Θέλει δουλειά. Έχουμε παίκτες. Έχουμε σέντερ φορ. Έχουμε νέα παιδιά. Θέλει εμπιστοσύνη και υπομονή. Είμαστε ευχαριστημένοι, διότι δουλεύουν. Κάποιες φορές θα βάλουμε γκολ και άλλες όχι».

Την επόμενη αγωνιστική: «Τώρα, έχουμε την Κυριακή τη Λαμία. Θα είναι δύσκολο ματς. Θέλουμε δουλειά και να πάρουν ευκαιρία και τα άλλα παιδιά που δεν έπαιξαν. Υγεία να έχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x