Champions League

Γκασπερίνι: «Ελπίζω να αργήσω να πάω διακοπές»

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι αναφέρθηκε στην αυριανή σπουδαία αναμέτρηση της Αταλάντα με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League.

Στην αυριανή σπουδαία αναμέτρηση της Αταλάντα με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League, αναφέρθηκε ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο τεχνικός της Αταλάντα ανέφερε πως ελπίζει να αργήσει αρκετά να πάει διακοπές, εννοώντας πως θέλει να πάει μακριά στη διοργάνωση και υποστήριξε πως όλη η Ιταλία είναι με τους «μπεργκαμάσκι».

«Βρισκόμαστε εδώ τώρα και η αδρεναλίνη είναι ανεβασμένη. Παίζουμε σε ένα πολύ σημαντικό γήπεδο, στο ναό της Μπενφίκα, αλλά δυστυχώς δεν θα υπάρχουν οπαδοί. Κουβαλάμε μαζί μας τόσα πολλά συναισθήματα όλους αυτούς τους μήνες. Ότι συμβαίνει στο χορτάρτι είναι αυτό αυτό πυο μετράει, αλλά το κίνητρο που κουβαλάμε θα φανεί χρήσιμο. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση, τώρα συγκεντρωνόμαστε στο αυριανό παιχνίδι», ανέφερε αρχικά.

«Λυπούμαστε για το γεγονός πως οι ιταλικές ομάδες αποκλείστηκαν, πιστεύαμε ότι η Γιουβέντους είχε την ευκαιρία να προχωρήσει. Η Νάπολι τα πήγε καλά κόντρα στη Μπαρτσελόνα, πρέπει να είναι ικανοποιημένοι γιατί έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση. Είμαστε πλέον οι μόνοι που απομείναμε, θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά. Ελπίζω να πάω διακοπές όσο πιο αργά γίνεται. Ξέρουμε πως όλη η Ιταλία μας υποστηρίζει και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε τώρα κάτι σαν την εθνική ομάδα και ελπίζω να τα πάμε καλά», ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x