Η κλάση του Λιονέλ Μέσι δεν περνά απαρατήρητη αφού και ο Τζενάρο Γκατούζο έπλεξε το εγκώμιο του αντιπάλου της Νάπολι για το Champions League τονίζοντας πως μόνος του μπορεί να αφήσει πίσω του μια ολόκληρη δεκάδα παικτών.

Το ματς για τη φάση των «16» είναι μεν σημαντικό για τη Νάπολι, δε θα επιλέξει, όμως, να εμφανιστεί με ψυχολογία ηττημένου και θα αντιμετωπίσει με όλες τις δυνάμεις της την Μπαρτσελόνα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Ιταλός προπονητής της.
«Πρέπει να παίξουμε για 95 λεπτά με τα κεφάλια μας μέσα στο παιχνίδι. Ο κόσμος πιστεύει πως το πέρασμα της μπάλας είναι εύκολο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Πρέπει να είμαστε μια ομάδα που σκέφτεται, που καλύπτει τα κενά σωστά και παραμένει εντελώς συγκεντρωμένη.

Η Μπαρτσελόνα είναι η Μπαρτσελόνα, αλλά θα πάμε στο «Καμπ Νου» να επιβάλλουμε το στυλ μας και να προσπαθήσουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν θα μπούμε με την αύρα του ηττημένου στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι για να την αντιμετωπίσουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι. Αλλά ο Μέσι είναι ένας και μπορεί να αφήσει 10 παίκτες πίσω
», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζενάρο Γκατούζο.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube