Champions League

Ξανά… πολλά με λίγα και κορυφή για την Γκλάντμπαχ!

Η Γκλάντμπαχ «σκόρπισε» την Σαχτάρ Ντόνετσκ και στην Γερμανία, με το 4-0 να έρχεται από… το ημίχρονο και να την εγκαθιστά στην πρώτη θέση του 2ου γκρουπ.

Μετά το πρόσφατο 0-6 στην Ουκρανία, μονόπρακτο ήταν το «έργο» ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και την Σαχτάρ Ντόνετσκ και στην Γερμανία, όπως μαρτυράει και το τελικό 4-0, που διαμορφώθηκε κυρίως από το πρώτο κιόλας 45λεπτο, για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League!

Αποτέλεσμα το οποίο διατήρησε τους γηπεδούχους στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο γκρουπ και αύξησε τις ελπίδες τους για να συνεχίσουν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και μετά τον Δεκέμβρη.

Η Γκλάντμπαχ μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια. Πρόλαβε μάλιστα κι έχασε ευκαιρίες πριν ο Στιντλ ανοίξει το σκορ με εκτέλεση πέναλτι, μετά την ανατροπή του Τουράμ από τον Κριφτσόφ, στο 17’!

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Εμπολό είχε δοκάρι σε ωραία προσπάθεια και σουτ από τα 20 μέτρα, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν απέφυγαν το 2-0 λίγο μετά το ημίωρο. Όταν ο Στιντλ εκτέλεσε κόρνερ και ο ανενόχλητος Ελβέντι σκόραρε με κεφαλιά…

Ωστόσο, η Γκλάντμπαχ φυλούσε το καλύτερο για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Εμπολό να κάνει ένα φοβερό «ψαλιδάκι» από πολύ δύσκολο σημείο και να πετυχαίνει το 3-0!

Στην επανάληψη, η γερμανική ομάδα φυσιολογικά… κατέβασε ταχύτητα, η Σαχτάρ δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική παρόλα αυτά και, σαν να μην της έφτανε αυτό, δέχτηκε και τέταρτο τέρμα…

Καθώς από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βεντ και την κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας του Πιατόφ, διαμορφώθηκε στο 77ο λεπτό το 4-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.



Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Γκλάντμπαχ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 4-0
(17’ πεν. Στιντλ, 34’ Ελβέντι, 45’+1’ Εμπολό, 77’ Βεντ)

Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:
1. Γκλάντμπαχ (14-4) 8
2. Σαχτάρ Ντόνετσκ (3-12) 4
3. Ρεάλ Μαδρίτης (7-7) 4
4. Ίντερ (4-5) 2

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (01/12):
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρεάλ Μαδρίτης (19:55)
Γκλάντμπαχ-Ίντερ (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x