Αγγλία

Γκουαρντιόλα για κατάκτηση του Champions League από τη Σίτι: «Δεν είμαστε έτοιμοι»

Δεν βλέπει την ομάδα του ικανή να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος την ίδια στιγμή εξήρε τον Γκάμπριελ Ζεσούς.

Εν αντιθέσει με τα όσα πιστεύει η φίλαθλη κοινή γνώμη αλλά και οι… μπουκμέικερς, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θεωρεί ότι Μάντσεστερ Σίτι δεν θα είναι αυτή που θα σηκώσει το φετινό Champions League.

«Παρότι λέγεται ότι στόχος μας είναι η κατάκτηση του Champions League, ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι», τόνισε -για ακόμα μία φορά γι' αυτό το θέμα- ο Καταλανός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει της αυριανής (22/10) αναμέτρησης με την Αταλάντα.

Οι «πολίτες» προερχόμενοι από την εκτός έδρας νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας υποδέχονται την ιταλική ομάδα, στην προσπάθεια τους να κάνουν το 3/3 στους φετινούς ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ως γνωστόν, αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, αυτό δεν αρκεί στον προπονητή τους.

«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες (σ.σ.: με την Κρίσταλ Πάλας) και δεν δεχτήκαμε κανένα τέρμα. Όμως, χρειαζόμαστε ακόμα βελτίωση. Τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε μία ομάδα που δημιουργεί και σκοράρει πολύ. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά», εξήγησε ο Γκουαρντιόλα.

Στο περιθώριο των δηλώσεων του ο Ισπανός τεχνικός κλήθηκε να αναφερθεί και στον Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην πρόσφατη επικράτηση της Σίτι.

«Θα πραγματοποιήσει μία μακρά καριέρα και με τη νοοτροπία του θα έχει επιτυχίες. Είναι "πεινασμένος". Θα γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Αποτελεί μία από τις κορυφαίες μας μεταγραφές», υπογράμμισε ο Γκουαρντιόλα.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x