Champions League

Γκριεζμάν: «Ξέρουμε τι να κάνουμε για να νικήσουμε την Μπάγερν»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είπε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να αποκλείσουν την Μπάγερν την προσεχή Παρασκευή.

Σίγουρος πως η Μπαρτσελόνα ξέρει τον τρόπο για να περάσει την Μπάγερν Μονάχου και να βρεθεί στα ημιτελικά του Champions League εμφανίστηκε ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι των «μπλαουγκράνα» ο Γάλλος επιθετικός τόνισε: «Μας μένουν τρεις αγώνες για να κερδίσουμε το τρόπαιο. Θα είναι δύσκολο αλλά έχουμε τις ικανότητες να το πετύχουμε. Έχω ετοιμάσει τη βαλίτσα μου μέχρι τις 23 Αυγούστου γιατί πιστεύω ότι θα φτάσουμε στον τελικό. Αν παίξουμε όπως στο αγώνα με τη Βιγιαρεάλ θα κερδίσουμε».

Ακόμα, ο 29χρονος παίκτης είπε: «Θεωρώ πως έχουμε πως πολλές πιθανότητες για το τρόπαιο. Έχουμε δουλέψει πολύ στο κομμάτι της τακτικής. Θα είναι δύσκολο να αποκλείσουμε τη Μπάγερν, αλλά διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να περάσουμε στα ημιτελικά».

Σε ό,τι αφορά το ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 με την εθνική Γαλλίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ παράξενο για όλους μας το ότι παίζουμε χωρίς κόσμο και σε άδεια γήπεδα. Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε στη στήριξη του κόσμου αλλά βλέπουμε τα μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι αυτό μπορεί να βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές των παιχνιδιών».

Όσον αφορά το αν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του ο Γάλλος παίκτης είπε: «Το παιχνίδι με τη Νάπολι με βοήθησε να βρω ρυθμό. Στην αρχή του αγώνα αισθανόμουν περίεργα αλλά όσο περνούσε η ώρα ένιωθα καλύτερα. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x