Αγγλία

Γουέσλι: «Στα 16 μου είχα ήδη δυο παιδιά»

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο 22χρονος επιθετικός της Άστον Βίλα, Γουέσλι, ο οποίος δήλωσε πως στην ηλικία των 16 ετών είχε ήδη δυο παιδιά!

Ο Βραζιλιάνος στράικερ της Άστον Βίλα, Γουέσλι, αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε όταν ήταν παιδί, τις δουλειές που αναγκάστηκε να κάνει μέχρι να πετύχει ως ποδοσφαιριστής, καθώς και το συγκλονιστικότερο, ότι στην ηλικία των 16 ετών είχε αποκτήσει ήδη δυο παιδιά.

«Όταν ήμουν 14 ετών απέκτησα το πρώτο μου παιδί. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί εκείνη την περίοδο προσπαθούσα πολύ για να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έπρεπε τη μέρα να δουλεύω και το απόγευμα να πηγαίνω στην προπόνηση για να τα καταφέρω. Ήμουν 16 όταν ήρθε και το δεύτερο παιδί μου στον κόσμο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν πλέον είχα και τα δυο παιδιά είπα στον εαυτό μου “πρέπει να κάνεις τα πάντα για να παίξεις επαγγελματικά ποδόσφαιρο.
Έπρεπε να κάνω ό,τι γινόταν για να βρω χρήματα για τα παιδιά μου. Όλες οι ομάδες αρνούνταν να με δεχθούν. Πήγα σε έξι συλλόγους προτού φτάσω στην Σλοβακία. Λίγο πριν πάρω μια ευκαιρία, είχα απογοητευθεί τόσο που άρχισα να σκέφτομαι ότι θα σταματούσα ν' ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο...»


Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x