Κύπελλο Ελλάδας

Γράφας: «Έχουμε ως στόχο την παραμονή»

Την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα έθεσε ως στόχο για τη Βέροια ο Θωμάς Γράφας μετά τον τυπικό αποκλεισμό από το Κύπελλο και την ισοπαλία με τον Άρη.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των νεαρών παιδιών που χρησιμοποίησε κόντρα σε έμπειρους παίκτες, τόνισε πως προσπαθεί να βρει λύσεις στο σκοράρισμα στις τελευταίες προπονήσεις και θεωρεί πως οι «κίτρινοι» είναι ομάδα ανώτερου επιπέδου και όχι της Football League.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς εμείς ήμασταν εκτός Κυπέλλου. Έμεινε πολύ ευχαριστημένος, γιατί απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Άρης, δεν απειληθήκαμε, παρότι χρησιμοποιήσαμε παιδιά τα οποία αγωνίζονται στην U19.

Στα τελευταία παιχνίδια, δημιουργούμε ευκαιρίες και προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στο παιχνίδι. Στόχος μας είναι η παραμονή και εκεί θα επικεντρωθούμε.

Εύχομαι στον Άρη να είναι τη νέα περίοδο στη Superleague, γιατί η Football League είναι μικρή κατηγορία για αυτόν. Διαθέτει καλή ομάδα, αλλά, αν δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένος, θα αντιμετωπίσει δυσκολίες. Είναι μια κατηγορία με "παγίδες". Πάντως, με το ρόστερ που διαθέτει σήμερα, ο Άρης στέκεται στη Superleague».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x