Από τη στιγμή που η Βέροια δεν μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή, ήταν καλό που δεν έχασε δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Ημαθίας, Θωμάς Γράφας και πρόσθεσε ότι η θέση του «Γηραιού» δεν δείχνει την του πραγματική αξία.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα σε μία έδρα όπως είναι το Καυτανζόγλειο. Ο Ηρακλής ήθελε κι αυτός πολύ τη νίκη. Εμείς τακτικά ήμασταν καλοί και αν ήμασταν πιο προσεχτικοί θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, όταν κάτι δεν μπορείς να το κερδίσεις το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να μη το χάσεις.

Η βαθμολογική συγκομιδή του Ηρακλή τον αδικεί, αφού κανείς δε πέρασε από εδώ εύκολα. Εμάς μας ικανοποιεί ο βαθμός. Το ξεχνάμε το παιχνίδι και ακολουθεί ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι μέσα σε λίγες ημέρες και πάλι κόντρα στον Ηρακλή».

Είπε ακόμα: «Εύχομαι στον Ηρακλή να βρει λύσεις στα προβλήματά του γιατί είναι ένα πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος».

Σε ό,τι αφορά τη «μάχη» της παραμονής, είπε: «Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα τη Βέροια, είχα πει πως θα γίνει μάχη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Το ενδιαφέρον θα είναι αμείωτο και όλα θα κριθούν στο τέλος».

Οσο για το παιχνίδι που ακολουθεί και πάλι με τον Ηρακλή και το τι πρέπει να αλλάξει, είπε: «Αυτό θα το κρατήσω για εμάς».

TAGS: Βέροια