Stoiximan Super League

Γραμμένος: «Υπάρχει βούληση από τις εμπλεκόμενες πλευρές, θα φέρει αποτελέσματα η κοινή προσπάθεια»

Αισιόδοξος ότι θα γίνουν βήματα για το καλό του ποδοσφαίρου εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Γραμμένος έπειτα από τη συνάντηση με τη FIFA και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος εμφανίστηκε αισιόδοξος για βήματα για την πρόοδο του ποδοσφαίρου, μετά το τέλος της συνάντησης με FIFA, υφυπουργό Αθλητισμού, πρόεδρο Super League και πρόεδρο Football League.

«Είναι μια συζήτηση που έγινε σε συνέχεια άλλων συζητήσεων. Έχουμε αρχίσει και μπαίνουμε σε ειδικότερα θέματα. Αυτό που μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα είναι ότι υπάρχει βούληση και από πλευράς των υπουργείων και από τις άλλες εμπλεκόμενες πλευρές και ότι ο κοινός στόχος και η κοινή προσπάθεια στο τέλος θα ευδοκιμήσει και θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κατά την άποψη μου», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

«Βήμα, βήμα θα κατευθυνθούμε στον στόχο που έχουμε χαράξει όλοι, ο οποίος είναι ένας και μοναδικός, η πάταξη της βίας στο χώρο του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Νομίζω ότι με όλες αυτές τις πρωτοβουλίες από την πλευρά του υπουργού, της Ομοσπονδίας και των Λιγκών, θα φτάσουμε εκεί που πρέπει», πρόσθεσε ο κ. Γραμμένος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x