Europa League

Νίκη-πρόκριση η Αϊντχόφεν, ξενέρωσε τον ΠΑΟΚ

Η Αϊντχόφεν επικράτησε 1-0 της Γρανάδα εκτός έδρας, σφραγίζοντας πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Europa League και παράλληλα άφησε εκτός συνέχεια τον ΠΑΟΚ

Προκρίθηκε η Αϊντχόφεν και… απέκλεισε τον ΠΑΟΚ.

Οι Ολλανδοί επικράτησαν 1-0 της Γρανάδα και σφράγισαν την παρουσία τους στη νοκ-άουτ φάση του Europa League και παράλληλα ψαλίδισε κάθε πιθανότητα του «δικεφάλου του Βορρά» για πρόκριση.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, το οποίο αποδείχθηκε «χρυσό», σημείωσε ο Μάλεν στο 38ο λεπτό, πλασάροντας από κοντά έπειτα από γύρισμα του Μαξ.

Με αυτόν τον τρόπο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στους εννέα βαθμούς σε πέντε αναμετρήσεις και έκλεισαν ραντεβού για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ στην αυλαία θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στο ματς με την Ομόνοια.

Κάκιστοι οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος, δεν απείλησαν επί της ουσίας τους φιλοξενούμενους, που θα μπορούσαν να είχαν κάνει το 2-0 στο 54’, αλλά τους το στέρησε ο Ρουί Σίλβα. Ανέβηκε η Γρανάδα στη συνέχεια, πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να φέρει την κατάσταση στα ίσα. Που αν το κατάφερνε θα εξασφάλιζε την πρώτη θέση.



Τα αποτελέσματα
Ομόνοια-ΠΑΟΚ 2-1
(9’ Κακουλής, 84’ Γκόμεθ - 39’ Τζόλης)

Γρανάδα-Αϊντχόφεν 0-1
(38’ Μάλεν)

Βαθμολογία
Γρανάδα 10 (6-3)
Αϊντχόφεν 9 (8-9)
ΠΑΟΚ 5 (8-7)
Ομόνοια (5-8) 4

Επόμενη αγωνιστική (10/12)
Αϊντχόφεν-Ομόνοια (19:55)
ΠΑΟΚ-Γρανάδα (19:55)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x