Κύπελλο Ελλάδας

Η αποστολή της Λαμίας για Τρίκαλα

Με πολλά νέα πρόσωπα η αποστολή της Λαμία για το αυριανό εκτός έδρας πρώτο ματς στα Τρίκαλα, για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Άκη Μάντζιο να μην υπολογίζει σε επτά παίκτες για διαφορετικούς λόγους.

Με απογευματινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο στη Νέα Άμπλιανη ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της Λαμίας, για τον αγώνα της Πέμπτης (9/1) στα Τρίκαλα, με αντίπαλο την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας, η οποία θα έχει αρκετές απουσίες και νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές…

Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων για την αυριανή αναμέτρηση βρίσκονται ο τιμωρημένος Μπεχαράνο, οι Αντέτζο, Πλιάτσικας και Βάντερσον για λόγους ξεκούρασης, οι μέχρι πρότινος Σασί-Τσούκαλος και τέλος ο Ράμος που δεν υπολογίζεται.

Την αποστολή της Λαμίας απαρτίζουν οι: Κάχριμαν, Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Ανάκογλου, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης Χρ., Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς και Νικολόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x