Stoiximan Super League

Η αποστολή του ΟΦΗ για την ΑΕΚ

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό ματς κόντρα στην ΑΕΚ, με τους Ναμπί, Βίκτορ, Σόουζα, Τσιλιανίδη και Δερμιτζάκη να μένουν εκτός της 20μελούς αποστολής.

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (13/6) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για τον αυριανό (14/6) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Αντίλ Ναμπί δεν προπονήθηκε, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός αποστολής, όπως και ο Ζοάο Βίκτορ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Φελίπε Σόουζα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία.

Το σημερινό πρόγραμμα των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδια σε μικρούς χώρους και τελικό παιχνίδι.

Στην 20μελή αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Ουάιλι, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μπράουν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Σουρνάκης, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Σεμέντο, Μάνος και Φιγκεϊρέδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x