Stoiximan Super League

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, με τον Δώνη να συμπεριλαμβάνει στην 22άδα και τους Σέχου-Αλεξανδρόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο με την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή του «τριφυλλιού» επιλέγοντας 22 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους μάλιστα βρίσκονται και οι Χρήστος Σέχου-Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Αντιθέτως, όπως αναμενόταν, εκτός των πλάνων του Δώνη έμεινε ο Μακέντα, με τον Ιταλό επιθετικό του Παναθηναϊκού να μην είναι έτοιμος λόγω του τραυματισμού του και να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Ενώ οι συμπαίκτες του ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Αναλυτικά την αποστολή των «πράσινων» απαρτίζουν οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Περέα, Βέργος, Σέχου και Καμπετσής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x