Super League 2

Η αποστολή του Πλατανιά για τον τελικό με ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για τον τελικό του "Γεντί Κουλέ" απέναντι στον ΟΦΗ, με τον Γιάννη Τάτση να ανακοινώνει την αποστολή των Χανιωτών.

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στη ρεβάνς με τον ΟΦΗ ο Πλατανιάς, με τον Γιάννη Τάτση να ανακοινώνει την αποστολή που θα πάει στο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση των Χανιωτών:

«Στο παρελθόν έχουμε δώσει αρκετά κρίσιμα παιχνίδια. Κανένα όμως δεν είχε την αξία του αγώνα που έχουμε αύριο μπροστά μας. Ο Πλατανιάς απέχει ενενήντα λεπτά από έναν στόχο, που ούτε είχε περάσει καν από το μυαλό μας, όταν ξεκινούσε αυτή η περιπέτεια.
Πλέον έχουμε φτάσει στην πηγή. Το αν θα πιούμε νερό θα το γνωρίζουμε αύριο το βράδυ. Βέβαια, ό,τι ίσχυε για το πρώτο παιχνίδι στα Περιβόλια, ισχύει και για το αυριανό (22/5/19, 19:00) στο Ηράκλειο, καθώς η πορεία μας μέχρι εδώ ξεπέρασε κάθε αρχική προσδοκία.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα στο Μάλεμε και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για το Ηράκλειο. Η προπόνηση ήταν μικρής διάρκειας και δόθηκε έμφαση στην ενεργοποίηση.

Το πρόγραμμα ακολούθησαν σε μικρότερη ένταση για προληπτικούς λόγους και οι Ρουσσάκης, Σάαντο, Λουκίνας και Μάικιτς, οι οποίοι όμως είναι στην αποστολή».

Αναλυτικά η αποστολή:

Γκοτ, Πενταράκης, Ποζατζίδης, Ουές, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σάαντο, Πουρζιτίδης, Κόρτσταμ, Μάικιτς, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος, Σμυρλάκης, Νίλι, Παπανικολάου, Γκατσολάρι, Καραγκούνης, Μπιανκόνι, Ποζατζίδης, Λουκίνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x