Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Η διαχείριση για Ατρόμητο-Μαρσέιγ

Ποιες οι σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή για να φρεσκάρει την ομάδα του.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τους αγώνες με τον Ατρόμητο το Σάββατο και τη Μαρσέιγ την επόμενη Τετάρτη αρχίζει σήμερα, έστω και αν οι απουσίες των διεθνών είναι πολλές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του ένα πλάνο, προκειμένου να μην επιβαρύνει τους διεθνείς που θα επιστρέψουν καταπονημένοι τις επόμενες μέρες. Από τους δώδεκα διεθνείς που απουσιάζουν, ο Καμαρά αναμένεται στην Αθήνα σήμερα (και θα υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού μετά τα κρούσματα που παρουσιάστηκαν στην εθνική Γουινέας), ενώ τελευταίοι θα επιστρέψουν οι Σεμέδο, Σισέ, Μπα και Ελ Αραμπί.

Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να διαπιστώσει την κατάσταση των παικτών του και δεν θα προχωρήσει αναγκαστικά σε μεγάλο ροτέισον, καθώς υπολογίζει πολύ στους Περιστεριώτες. Την πολυτέλεια να πάει με πάνω-κάτω τον ίδιο κορμό στα ματς με Ατρόμητο και Περιστέρι τού δίνει και η επικείμενη αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 24 ή 25 Οκτωβρίου. Έτσι μετά το ματς με τη Μαρσέιγ, θα υπάρχει μια εβδομάδα μετά άλλο παιχνίδι για το Champions League, με την Πόρτο, συνεπώς και περισσότερος χρόνος για φρεσκάρισμα των παικτών.

Όσον αφορά στους ανέτοιμους παίκτες, ο Μασούρας νιώθει καλύτερα, θα ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και στόχος είναι να προλάβει το ματς με τη Μαρσέιγ. Όσον αφορά στον Πέπε, λογικά θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, σε αντίθεση με τον Μπρούμα που το παλεύει για να είναι διαθέσιμος κόντρα στη Μαρσέιγ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x