Γερμανία

Η... εξάρα έφερε Βίλιγκ αντί Βάιντσιρλ στη Στουτγκάρδη

Παρελθόν από τον πάγκο της Στουτγκάρδης αποτελεί ο Μάρκου Βάιντσιρλ, μετά το διασυρμό από την Άουγκσμπουργκ με 6-0, με τον Νίκο Βίλιγκ να τον αντικαθιστά ως το τέλος!

Σε… λύση εκ των έσω πήγε τελικά η Στουτγκάρδη, αναφορικά με τη διάδοχη κατάσταση μετά την απόλυση του Μάρκους Βάιντσιρλ. Ο Γερμανός τεχνικός ήταν… υπ’ ατμόν τον τελευταίο καιρό και η βαριά ήττα από την Άουγκσμπουργκ με 6-0 ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!

Έτσι, οι διοικούντες του Σουηβούς ανακοίνωσαν την απόλυση του Βάιτσιρλ και την άμεση αντικατάστασή του, ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου, από τον Νίκο Βίλιγκ. Ήτοι, τον μέχρι πρότινος προπονητή της Κ19 της Στουτγκάρδης.

Ο 38χρονος Βίλιγκ χαίρει της εκτίμησης όλων στον σύλλογο και θα κοουτσάρει την ομάδα από τον γερμανικό Νότο στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια της Bundesliga.

Προσπαθώντας είτε για το… θαύμα της απευθείας παραμονής, είτε της αποφυγής του άμεσου υποβιβασμού, δεδομένου πως η Στουτγκάρδη είναι στο -6 από τη Σάλκε και στο +3 από τη Νυρεμβέργη, αντίστοιχα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x