Stoiximan Super League

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Δείτε τις επιλογές του Γιώργου Δώνη για την αρχική 11άδα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που περιλαμβάνουν εννιά Έλληνες και τον Ξενόπουλο στα γκολπόστ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off της Super League 1, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει τις επιλογές του για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι που αρχίζει στις 19:15 στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο 50χρονος τεχνικός των «πράσινων» επιφύλασσε και αρκετές εκπλήξεις, αναφορικά με την 11άδα που θα παρατάξει απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», ξεκινώντας τον Ξενόπουλο αντί του Διούδη κάτω από τα γκολπόστ, ενώ και ο Καμπετσής ξεκινάει στη θέση του Ανουάρ…

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 3-4-3. Ο Ξενόπουλος θα καθίσει στο τέρμα, με τους Σένκεφελντ, Κουρμπέλη και Κολοβέτσιο τριάδα στην άμυνα. Χατζηγιοβάνης και Ζαγαρίτης θα πάρουν τις πτέρυγες, Ανουάρ και Αλεξανδρόπουλος θα παίξουν στον άξονα, με τους Μπουζούκη-Αθανασακόπουλο στα άκρα και τον Καμπετσή μοναδικό προωθημένο.

Αναλυτικά το σχήμα του «τριφυλλιού» στο σημερινό ματς θα αποτελείται από τους εξής:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x