Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Άρη

Δείτε την κριτική του sport-fm.gr για τους παίκτες του Άρη μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Άρης τα έκανε -σχεδόν- όλα τέλεια μέχρι και το 87', όταν και ο ΠΑΟΚ μείωσε, για να φτάσει, τελικά, στις καθυστερήσεις στο τελικό 2-2 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

Μεγάλο παιχνίδι για τους «κίτρινους» έκαναν Σάσα, Μπερτόγλιο, και από κοντά ακολούθησαν Μαντσίνι και ο «κέρβερος» στην άμυνα Ροζ.

Το sportfm.gr περνάει από… ακτίνες Χ τους παίκτες του Άκη Μάντζιου:

Μπουσέ (4): Τερματοφύλακας, το έχουμε ξαναπεί, που δέχεται δύο γκολ -εκτός πια αν έχει βγάλει τα πάντα- δεν μπορεί να πάρει πάνω από τη βάση. Επειδή γίνεται μοιραίος, ωστόσο, στο φινάλε, κάνοντας το πέναλτι για την ισοφάριση του ΠΑΟΚ, πέφτει, τελικά και κάτω από αυτήν.

Σάκιτς (6): Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο σταθερός, στο δεύτερο, όμως, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, αποτέλεσμα και της πίεσης, φυσικά, που άσκησε ο ΠΑΟΚ. Έχει κάνει και -πολύ- καλύτερα παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικό πως «έγραψε» έξι λάθη, ενώ δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου στο επιθετικό κομμάτι, αφού, ούτως ή άλλως, η ομάδα του περισσότερο στην κόντρα προσπαθούσε να «χτυπήσει» από το 25' και μετά. Την ίδια στιγμή, πάντως, είχε πέντε κλεψίματα, τα περισσότερα από πλευράς φιλοξενούμενων.

Ροζ (8): Αρχοντικό παιχνίδι από τον κεντρικό αμυντικό του Άρη. «Καθάριζε» τα πάντα, κέρδισε πολλές μονομαχίες, ήταν σωστός στις τοποθετήσεις του, και αλάνθαστος! Τώρα, από το 87' και μετά, ούτε αυτός κατάλαβε πώς η ομάδα του δέχθηκε δύο γκολ...

Δεληζήσης (7): Άλλο ένα καλό παιχνίδι για τον Έλληνα στόπερ δίπλα στον Ροζ. Οι δυο τους, άλλωστε, εδώ και καιρό φαίνεται πως «το 'χουν βρει». Όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί. Έδωσε πολλές μάχες, πέφτοντας με δύναμη στις φάσεις. Τελείωσε το παιχνίδι με τρία κλεψίματα, ένα περισσότερο από τον διπλανό του, αλλά και τρία λάθη.

Σούντγκρεν (7): Τα ίδια, περίπου, με τον... απέναντί του, Σάκιτς. Κάνει καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας -ξανά- γιατί θεωρείται το καλύτερο, ίσως, δεξί μπακ του πρωταθλήματος. Στο δεύτερο, όμως, ζορίστηκε και αυτός, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με πέντε λάθη.

Σάσα (8): Τρομερή εμφάνιση. Πίεζε ψηλά, έτρεχε, σταθερός στις μεταβιβάσεις του, τρία κλεψίματα, μόλις ένα λάθος, έπαιζε κάθετα και βοηθούσε στην κυκλοφορία της μπάλας στα καλά διαστήματα του Άρη. Εξαιρετικός, ίσως μαζί με τον Μπερτόγλιο οι καλύτεροι, όχι μόνο των «κίτρινων», αλλά του αγώνα.

Τζέγκο (7): Ακόμη ένα παιχνίδι, όπου, ανασταλτικά, κάνει φοβερή δουλειά. Τέσσερα κλεψίματα, δύο λάθη και πάνω-κάτω συνέχεια να κυνηγάει... τους πάντες και τα πάντα!

Μπρούνο (6): Μέχρι το 55', όταν και αντικαταστάθηκε, είχε ταλαιπωρήσει αρκετά τους αντιπάλους, αλλά κάποια στιγμή, ειδικά από το πρώτο γκολ του Άρη και μετά, η απόδοσή του έπεσε.

Μπερτόγλιο (8): Μαζί με τον Σάσα έχουν κάνει εκπληκτικό παιχνίδι. Κρατούσε μπάλα, ταλαιπωρούσε την άμυνα του ΠΑΟΚ, δημιούργησε ρήγματα και ήταν πολύ επικίνδυνος στην κόντρα.

Γκάμα (7): Έτρεξε αρκετά και βοήθησε όσο μπορούσε στο δημιουργικό κομμάτι. Κυρίως, αυτήν τη φορά ανασταλτικά στήριξε τον Σάκιτς, σε αντίθεση με το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, που το ξεχνούσε...

Μαντσίνι (7): Για άλλη «δουλειά» τον προόριζε ο Μάντζιος (να σκοράρει), άλλη του έκανε. Βγάζει την εξαιρετική ασίστ για το 1-0 του Άρη, ενώ κάθε φορά, που είχε την μπάλα στα πόδια του, προκαλούσε... ζαλάδα στους αμυντικούς του «δικεφάλου».

Μάνος (7) Μπήκε στο 55' και στο 69' ήταν εκεί που έπρεπε, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του Άρη.

Κάτσε & Σίλβα (5): Μπήκαν στο παιχνίδι στο 72', για να κρατήσει ο Άρης το μεγάλο «διπλό». Δεν φταίνε προσωπικά για το γεγονός ότι αυτό δεν έγινε, αλλά το αποτέλεσμα μετράει, οπότε δεν μπορούν να πάρουν πάνω από τη βάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x