Κύπελλο Ελλάδας

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο «έλεγχος» των παικτών του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Αϊτόρ, από... κοντά Σάντσες-Βιγιαφάνιες!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Αγρίνιο από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με 2-1 και ανατροπή αφού το γρήγορο τέρμα του Μακέντα δεν ήταν αρκετό, με τους Παμλίδη και Κάργα να… γυρίζουν την κατάσταση.

Δίνοντας μάλιστα και το προβάδισμα στην ομάδα τους, αναφορικά με την πρόκριση στα ημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Το sport-fm.gr αξιολογεί την παρουσία των παικτών του Λάζλο Μπόλονι στο Αγρίνιο.

Ξενόπουλος (5): Δεν φέρει μερίδιο ευθύνη στα δύο τέρματα που δέχθηκε, αφού ουσιαστικά πρόκειται για… εκτελέσεις, σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Δεν ενέπνεε, πάντως, την σιγουριά που είχαμε δει σε άλλα ματς.

Σάντσες (3): Από τους αδύναμους κρίκους του Παναθηναϊκού σήμερα, ειδικά στην επανάληψη όπου ο Αργύρης Γιαννίκης «φόρτωσε» την πλευρά του και τον ανάγκασε να μην μπορεί να προωθηθεί, ενώ και αμυντικά συνήθως έχανε τις μονομαχίες.

Πούγγουρας (4): Αντιμετώπισε προβλήματα από τους αντιπάλους με την ταχύτητά τους, ενώ δεν απέφυγε και κάποιες λάθος τοποθετήσεις. Παράλληλα, έχασε την ευκαιρία να σκοράρει και πιθανώς να αλλάξει την ροή της αναμέτρησης, κάνοντας το 0-2 μόλις στο 16’.

Σένκεφελντ (6): Ένα… κλικ καλύτερος του παρτενέρ του ο Ολλανδός αμυντικός, ήταν πιο επιθετικός στα μαρκαρίσματα και πιστώνεται αν μην τι άλλο την άμυνα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων που κρατάει ζωντανή την υπόθεση πρόκριση για τον ΠΑΟ, με το «μπλοκ» στο σουτ του Νάουμετς!

Χατζηθεοδωρίδης (6): Στο πρώτο ημίχρονο έκανε κάποιες κούρσες από τα αριστερά, προσπαθώντας να δημιουργήσει ρήγματα., έχοντας συμμετοχή τόσο στο 0-1 όσο και στο… άχαστο του Αϊτόρ! Στην επανάληψη, χάθηκε όπως κι όλη η ομάδα, αν κι έβγαλε κάποιες άμυνες…

Αλεξανδρόπουλος (5): Μακριά από τα… στάνταρ του έμεινε ο νεαρός μέσος, που είχε βέβαια δικαιολογία την πολύ καλή εμφάνιση των αντιπάλων του στο κέντρο, αλλά και την έλλειψη συμπαράστασης από τους συμπαίκτες του και δη τον Βιγιαφάνιες, με αποτέλεσμα να τρέχει για… δύο.

Νιάς (6): Καλή παρουσία, τηρουμένων των αναλογιών, από τον Σενεγαλέζο νεοαποκτηθέντα. Έτρεξε αρκετά, προσπάθησε να καλύψει τους… πολλούς χώρους που έμεναν συνήθως ανοικτοί, ενώ είχε και μερικές σημαντικές επεμβάσεις στα μετόπισθεν, παίζοντας άλλωστε και κοντά στην άμυνα.

Βιγιαφάνιες (4): Είχε σημαντική συμβολή στο γκολ του Μακέντα, με την κεφαλιά-ασίστ και μετά… τέλος. Εκνευρίστηκε, δεν μπόρεσε να περάσει τις κάθετες που θα περίμεναν οι συμπαίκτες του και με το «άναρχο» παιχνίδι του στέρησε κι έναν παίκτη, ουσιαστικά, από την μεσαία γραμμή.

Αϊτόρ (3): Ο Καταλανός δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα στο Αγρίνιο. Σπατάλησε όχι μια αλλά δύο φάσεις για γκολ, δεν πρόσφερε ούτε μια ατομική ενέργεια, αλλά ούτε είχε και την παρουσία που να δικαιολογεί την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 70’…

Χατζηγιοβάνης (6): Έχει βγάλει την σέντρα για την κεφαλιά του Πούγγουρα που την σπατάλησε, ενώ ήταν κι εκείνος που έφτασε πιο κοντά από κάθε συμπαίκτη του στο γκολ. Με το απευθείας χτύπημα φάουλ να σταματάει στο δοκάρι του Λοντίγκιν! Αν μη τι άλλο, αρκετά δραστήριος, για την εικόνα της ομάδας του.

Μακέντα (6): Πρώτο γκολ του Ιταλού σήμερα μετά από τις 6 Δεκέμβρη και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που επέστρεψε στην 18άδα και στο σκοράρισμα. Δεν τροφοδοτήθηκε οχι επαρκώς αλλά ούτε… στοιχειωδώς, ενώ θα μπορούσε να βάλει και μια ασίστ στο ενεργητικό του, αν δεν ήταν ο Αϊτόρ στην φάση του 47’…

Καρλίτος (4): Πέρασε και… δεν ακούμπησε ο Ισπανός επιθετικός, δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ ούτε σε μια φάση.

Ενγκμπακοτό (4): Λίγα πράγματα και από τον Σενεγαλέζο εξτρέμ, που δεν βρήκε χώρο και τρόπο για να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα, με το παιχνίδι της ομάδας του να μην τον βοηθάει πάντως.

Αθανασακόπουλος (4): Ούτε κι αυτός έκανε κάτι το… φοβερό, αν και, σε αντίθεση με τους δύο άλλους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο έχει μια καλή ενέργεια, με το στρώσιμο στον Σάντσες, στο 81’.

Καμπετσής και Τζαβίδας μπήκαν στο 80’ και στο 84’ αντίστοιχα και δεν πρόλαβαν να δείξουν πράγματα, άρα δεν μπορούν και να κριθούν.

Μπόλονι (5): Δύο οι «γκέλες» του. Πρώτον, ότι πήρε μεγάλο ρίσκο στο 70’ κι ενώ… έβλεπε τι γινόταν στο γήπεδο, αφήνοντας την ομάδα του με μοναδικό αμυντικογενή παίκτη στο κέντρο τον Νιάς, αλλά γλίτωσε το 3-1! Δεύτερον, καθυστέρησε, σχεδόν… ως συνήθως να κάνει αλλαγές κρατώντας παράλληλα στο γήπεδο παίκτες όπως ο Αϊτόρ ή ο Σάντσες, με τον Βιγιαφάνιες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x