Κύπελλο Ελλάδας

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Κρμέντσικ έκανε τη διαφορά, με τους Σβαμπ-Τζόλη να ξεχωρίζουν επίσης στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 5-2 της Λαμίας και πήρε μεγάλο προβάδισμα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Κρμέντσικ ξεχώρισε, όπως και οι Τζόλης, Σβαμπ και Ροντρίγκο.

Το sportfm.gr περνάει από… ακτίνες Χ τους ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία


Πασχαλάκης (5): Ο κίπερ του Δικεφάλου μπορεί να μην ευθύνεται στα δυο γκολ που δέχτηκε, ωστόσο δεν μπορείς να τον κρίνεις και θετικά όταν η εστία του παραβιάστηκε.

Βιεϊρίνια (6): Ο Πορτογάλος μπακ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι, είχε ανεβάσματα στην επίθεση, αλλά είχε ημιτελείς προσπάθειες. Επιπλέον, είχε και δυο τελικές να σκοράρει χωρίς αποτέλεσμα.

Ροντρίγκο (7): Ο άλλος μπακ του ΠΑΟΚ έπαιξε σημαντικό ρόλο σήμερα καθώς κατάφερε να σκοράρει το τέταρτο γκολ του Δικεφάλου. Βοήθησε επίσης στην κυκλοφορία της μπάλας και στην επιθετική λειτουργία.

Ίνγκασον (5): Ο Ισλανδός στόπερ δεν είχε καλές αντιδράσεις στην άμυνα και στα δυο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, ενώ δέχτηκε και μερικές μπαλιές στην πλάτη του.

Κρέσπο (5): Φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ της Λαμίας, καθώς δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, όπως και ο Ίνγκασον, όπως και ο Πασχαλάκης δεν μπορείς να τους βαθμολογήσεις με υψηλό βαθμό, γιατί δέχτηκαν δυο γκολ.

Τσιγγάρας (6): Βοήθησε αρκετά στην κυκλοφορία της μπάλας, στο κάθετο παιχνίδι, ενώ επίσης έκανε και αρκετά κλεψίματα και κοψίματα της μπάλας. Καλό ματς από τον νεαρό χαφ.

Σβαμπ (7): Ο χαφ του ΠΑΟΚ παίρνει υψηλό βαθμό, καθώς εκτός του ότι σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, κυκλοφορούσε όμορφα την μπάλα και έβγαζε την ομάδα του στην επίθεση. Έδειξε σε ακόμη ένα ματς ότι έχει ποιότητα.

Ζίβκοβιτς (4): Μέτριο παιχνίδι, δεν ανταπεξήλθε στις προσδοκίες του Πάμπλο Γκαρσία και δεν πήρε ατομικές ενέργειες, δε δημιούργησε και δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Τζόλης (7): Πολύ όμορφο παιχνίδι από τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ, καθώς σκόραρε δυο γκολ για τον Δικέφαλο και εκτός αυτού, κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού βοήθησε αρκετά στην κυκλοφορία της μπάλας και στην παραγωγή φάσεων.

Ουάρντα (4): Μπορεί να είχε όρεξη για το παιχνίδι, ωστόσο έκανε αρκετά λάθη. Πεσίματα από το πουθενά, έχασε πολλές φορές εύκολα την μπάλα και είχε δοκάρι στο 58’ σε εκτέλεση φάουλ.

Σβιντέρσκι (4): Μέτριο παιχνίδι και ο Πολωνός φορ. Όπως πάντα πάλεψε πολύ, έδωσε μονομαχίες, ενώ πέτυχε και ένα γκολ που δεν μέτρησε για επιθετικό φάουλ του Σβαμπ. Δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα και να τον… αισθανθεί η αντίπαλη άμυνα.

Ελ Καντουρί (5): Μπήκε στο 66ο λεπτό, δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο ματς. Και αυτός είχε πολύ διάθεση, ωστόσο δεν είχε συμμετοχή στα γκολ, παρά μόνο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από την ομάδα του.

Κρμέντσικ (8): Μπήκε στο 66ο λεπτό και αυτός και άλλαξε όλο το παιχνίδι. Είχε συμμετοχή στο 3-2, σκόραρε με ένα πολύ όμορφο τακουνάκι αλλά ακυρώθηκε και διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Μουργκ (-):Μπήκε στο 80’ και δεν μπορεί να κριθεί.

Καγκάβα (-): Μπήκε στο 80’ και δεν μπορεί να κριθεί.

Νινούα (-): Μπήκε στο 90’ και δεν μπορεί να κριθεί.

Λαμία: Γενικότερα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου το πάλεψε όσο μπορούσε, είχε ψυχή ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα κι όταν δέχτηκε τα γκολ δεν το έβαλε κάτω και προσπαθούσε όσο γινόταν.
Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν είχε την τύχη με το μέρος της και ηττήθηκε με 5-2. Ξεχώρισε ο Αντέτζο που σκόραρε το πρώτο γκολ, όπως και ο Μπεχαράνο που είχε πολλές μάχες και πολλά τρεξίματα στο γήπεδο και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x