Stoiximan Super League

Η Λαμία το τελευταίο «εμπόδιο» του ΟΦΗ

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το παιχνίδι ΟΦΗ-Λαμία παρουσιάζει η Σούπερ Λίγκα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Χρήσιμες πληροφορίες ενόψει του αγώνα ΟΦΗ-Λαμία για την 26η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Αναλυτικά το κείμενο από το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ ζει μοναδική στιγμή, καθώς με νίκη επί της Λαμίας, θα είναι αυτός που θα συμπληρώσει την εξάδα τον πλέι οφ. Η Λαμία, ομάδα που χάνει δύσκολα, αναμένεται να πάρει μέρος σε ένα παιχνίδι, που περιμένουν πολλές ομάδες με αγωνία.

Ο ΟΦΗ
Παρά την ήττα του από την ΑΕΚ, είδε Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη να μη νικούν, οπότε παρέμεινε μόνος έκτος και έχει στα χέρια του τη θέση στα πλέι οφ. Με νίκη επί της Λαμίας θα πανηγυρίσει.
Έφτασε με αγωνία εδώ, καθώς έκανε μια νίκη στα έξι τελευταία, αλλά αυτή ήταν… έξι βαθμών, με τον Ατρόμητο.

Έκανε μόλις δύο νίκες στα 11 τελευταία, ενώ είχε επτά στα 14 πρώτα!

Έχει έξι ήττες στα 10 τελευταία, όσες ακριβώς είχε και στα 15 πρώτα.

Έχει δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία, ενώ είχε μόλις δύο στα πρώτα 20.

Έχει δεχτεί γκολ στα 11 από τα 13 τελευταία παιχνίδια του, μόνο με την ΑΕΛ και τον Ατρόμητο κράτησε το «μηδέν».
Μόνο σε τέσσερα από τα 25 παιχνίδια πρωταθλήματος δεν δέχτηκε γκολ.

Ωστόσο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δυσκολεύτηκε και στην επίθεση. Δεν έχει βάλει τώρα γκολ στα έξι από τα 10 τελευταία, αφού είχε βάλει σε 13 από τα 15 προηγούμενα.

Έχει βάλει πέντε φορές τρία ή περισσότερα γκολ. Στα έξι πρώτα παιχνίδια το έκανε τέσσερις φορές, στα 19 τελευταία μόνο μια.


Ο ΟΦΗ εντός έδρας

Επέστρεψε στις νίκες με τον Ατρόμητο στην πιο κρίσιμη καμπή, αφού δεν είχε νίκη στα τέσσερα προηγούμενα! Από τον Δεκέμβρη έκανε δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.
Η νίκη με τον Ατρόμητο είναι δηλαδή η μοναδική του στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ είχε έξι νίκες στα πρώτα επτά!

Έχει κερδίσει τρία από τα οκτώ τελευταία, αφού είχε κερδίσει και τα τέσσερα πρώτα.

Δεν σκόραρε στα δύο από τα τρία τελευταία της έδρας του, με Ολυμπιακό και ΑΕΛ, αφού είχε σκοράρει στα οκτώ από τα εννέα πρώτα. Μόνο στον ΠΑΟΚ δεν είχε βάλει γκολ στα πρώτα εννέα.

Ακόμα δεν έχει πάει στο ημίχρονο στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Σε 10 αγώνες ήταν ισόπαλος και δύο φορές πίσω στο σκορ, στα τελευταία χαμένα με το Βόλο και τον Ολυμπιακό.
Έχει βάλει 19 γκολ, μόνο τα δύο στο πρώτο ημίχρονο. Και έχει δεχτεί εννέα, αυτά μοιρασμένα, τα τέσσερα στο πρώτο ημίχρονο.

Η Λαμία

Έφερε μια ακόμα ισοπαλία, την τρίτη στη σειρά δωδέκατη στο πρωτάθλημα. Έχει τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα.

Η Λαμία έχει 12 ισοπαλίες, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. Έχει τέσσερις με 0-0 και δύο με 2-2, με τον Ατρόμητο και με τον Άρη, που ισοφαρίστηκε δύο φορές από τον καθένα! Οι άλλες έξι ισοπαλίες είναι με 1-1, και σε όλες προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε! Στις δύο τελευταίες στις καθυστερήσεις με πέναλτι! Δεν έχει ισοπαλία σε αγώνα που δέχτηκε πρώτη γκολ! Όποτε έχει δεχτεί πρώτη γκολ είτε χάνει, οκτώ φορές, είτε κερδίζει, μια τον ΟΦΗ!

Δεν έχει νίκη στα οκτώ τελευταία για το πρωτάθλημα, μετά από αυτή που έκανε στη Νέα Σμύρνη στο πρώτο παιχνίδι του 2020. Σε αυτά έχει πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Αυτή η νίκη της επί του Πανιωνίου είναι η μοναδική στα τελευταία 12.

Αλλά παράλληλα έχει χάσει μόνο τρία από τα 11 τελευταία, από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, και Βόλο, αλλά και τέσσερα από τα τελευταία 17, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Βόλο.

Έχει κάνει πέντε νίκες, τις τέσσερις από αυτές σε διάστημα 35 ημερών! Στα πρώτα οκτώ παιχνίδια δεν κάνει νίκη. Στα επόμενα πέντε κερδίζει τέσσερα, και στη συνέχεια σε άλλα δώδεκα κερδίζει ένα!

Αν και έβαλε δύο γκολ στον Άρη, έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση με 19 γκολ, μόνο ο Πανιώνιος έχει βάλει λιγότερα, 15.

Έχει βάλει τρία γκολ στα έξι τελευταία και πέντε στα 10 τελευταία παιχνίδια.

Η ήττα στο Βόλο ήταν μόλις η δεύτερη στη σεζόν, από ομάδα της περιφέρειας. Η άλλη ήταν στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Στα τρία χρόνια που παίζει στην κατηγορία έχει καλή παράδοση. Έχει μόνο πέντε ήττες από ομάδες της περιφέρειας, δύο από τον Παναιτωλικό και από μια από Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης και Βόλο.

Η Λαμία εκτός έδρας

Επέστρεψε στα καλά αποτελέσματα εκτός έδρας με την ισοπαλία στην Ξάνθη, αφού είχε χάσει στο Βόλο. Έχει μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία και δύο στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας, ενώ είχε χάσει και τα τέσσερα πρώτα!

Δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία. Έχει μια νίκη στα επτά τελευταία, αυτή στη Νέα Σμύρνη.

Εκτός έδρας έχει τέσσερις ισοπαλίες, τις μισές από όσες στην έδρα της,

Μεταξύ τους

Στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει στην κατηγορία η Λαμία είναι αήττητη. Νίκησε στα δύο τελευταία μέσα στο 2019, ενώ το πρώτο στην ιστορία τους στη Λαμία είχε λήξει ισόπαλο.

Και στα τρία παιχνίδια έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες!
Ακόμα και τα δύο της Football League της σεζόν 2016-17 να υπολογίσουμε, δεν αλλάζει κάτι. Η Λαμία παραμένει αήττητη σε πέντε αγώνες και σε όλες σκοράρουν και οι δύο!

Μεταξύ τους με τον ΟΦΗ γηπεδούχο

Η Λαμία νίκησε πέρσι στο δεύτερο παιχνίδι του Χάιμε Βέρα στον πάγκο του ΟΦΗ και πρώτο του εντός έδρας.

Είχε νικήσει και το 2017 για τη Football League, τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο της ομάδας του ΟΦΗ, αφού αντικαταστάθηκε από το Νίκο Παπαδόπουλο.

Η ιστορία
Νίκες ΟΦΗ: 0

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Λαμίας: 2

Με γηπεδούχο τον ΟΦΗ
Νίκες ΟΦΗ: 0

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Λαμίας: 1

Στον πρώτο γύρο
08.12.2019: Λαμία – ΟΦΗ 2-1
(45’ πέναλτι Τουράμ, 59’ σουτ Δημούτσος – 11’ πέναλτι Ναμπί)

Πέρσι

18.02.2019: ΟΦΗ -Λαμία 1-3
(86’ σουτ Σακόρ – 57’ σουτ Καραμάνος, 61’ σουτ Χοάν Τομάς, 74’ σουτ Μπερτόλιο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x