Αγγλία

Η Λίβερπουλ έχει σχεδόν μια... ενδεκάδα τραυματίες

Ο Γιούργκεν Κλοπ... πονοκεφαλιάζει ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ένας δυνατός... πονοκέφαλος για τον Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της επανέναρξης της Premier League, αλλά και για την συνέχεια αυτής.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει εννιά ποδοσφαιριστές εκτός λόγω διάφορων λόγων και υπάρχει έντονος προβληματισμός, αφού το ροτέισον πλέον κλείνει σημαντικά και οι επιλογές για την Λίβερπουλ μειώνονται.

Η τετράδα της άμυνας είναι εκτός. Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα επιστρέψει σε 6-7 μήνες αφού υπέστη ρήξη χιαστών, ενώ σοβαρό τραυματισμό έχει ο Τζο Γκόμεζ που εγχειρίστηκε και θα μείνει εκτός 5-6 μήνες. Ο Άρνολντ θα μείνει εκτός για τον επόμενο μήνα, ενώ μένει να φανεί πόσο θα λείψει ο Ρόμπερτσον, αν και δεν φαίνεται πως ο τραυματισμός του είναι σοβαρός.

Φαμπίνιο και Τιάγκο θα μείνουν εκτός για το ερχόμενο ματς με την Λέστερ και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί, με τον Χέντερσον να είναι αμφίβολος και να μένει να φανεί από τις εξετάσεις του αν έχει κάτι το σοβαρό.

Ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν παραμένει άγνωστο για το πόσο θα λείψει λόγω του τραυματισμού του, ενώ ο Σαλάχ θα λείψει 10-14 ημέρες καθώς έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x