Με έναν αρκετά απότομο αλλά χιουμοριστικό τρόπο κατάφερε να «ακυρώσει» την Ντροχέντα η Έβερτον, σε αίτημα για φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 ετών από την ίδρυση των Ιρλανδών!

Η Ντροχέντα θέλει φέτος να γιορτάσει τα 100 χρόνια ιστορίας της διεξάγοντας ένα φιλικό παιχνίδι στο Δουβλίνο και ο πρώτος αντίπαλος που σκέφτηκε ήταν η Έβερτον, την οποία και είχε αντιμετωπίσει πριν 24 χρόνια.

Έτσι, ο σύλλογος προσέγγισε τα «ζαχαρωτά» με ένα ποστ στο twitter, λέγοντας τα εξής:

«Γεια σας...Η τελευταία φορά που παίξαμε μαζί ήταν πριν 24 χρόνια κι κλείνοντας τα 100 μας χρόνια φέτος θα θέλαμε με ευχαρίστηση να σας φιλοξενήσουμε ξανά. Είμαστε μόλις 25 λεπτά από το αεροδρόμιο του Δουβλίνου»!

Βέβαια, η Έβερτον απάντησε με τον πιο σουρεάλ τρόπο που μπορούσε να σκεφτεί, προσφέροντας γλυκιά...«χυλόπιτα» στην Ντροχέντα απαντώντας ως εξής:

«Ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είμαστε κοντά στο να ανακοινώσουμε μεγάλα παιχνίδια για την προετοιμασία μας και δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό. Ωστόσο, ας το δούμε για το μέλλον. Συγχαρητήρια και τα καλύτερα για τα 100 χρόνια σας».Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube