Στο Πήλιο γίνεται δουλειά, αλλά δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι στο Περιστέρι όσοι έχουν μείνει πίσω και «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό, «ιδρώνουν» εξίσου πολύ με τους παίκτες που προετοιμάζονται για την έναρξη της νέας σεζόν.

Οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές διαδέχονται η μία την άλλη και στο πλαίσιο αυτό, από τη στιγμή που ο Ατρόμητος έχει ανάγκη έναν γκολκίπερ, στο κάδρο έχει βρεθεί η περίπτωση του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ο διεθνής γκολκίπερ, που την καλύτερη σεζόν του (που τον οδήγησε και στην Εθνική ομάδα) την πραγματοποίησε με τη φανέλα του Ατρόμητου, είχε πρόσφατα συνομιλία με τους ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου για θέμα που δεν αφορούσε τη συνεργασία των δύο, αλλά άλλα ζητήματα, αφού η μεταξύ τους σχέση είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική.

Ο Ατρόμητος αναγνωρίζει τι προσέφερε ο παίκτης στον έναν χρόνο της παραμονής του, αλλά και ο ίδιος ο γκολκίπερ ξέρει ότι στο Περιστέρι του έδωσαν το κατάλληλο περιβάλλον για να χριστεί διεθνής και φυσικά να υπογράψει πολύ σημαντικά συμβόλαια από τη στιγμή που αποχώρησε.

Στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο εκ νέου συνεργασίας τους, κάτι όμως που ήταν εξ αρχής πάρα πολύ δύσκολο, λόγω του υψηλού συμβολαίου που έχει ο παίκτης με τη Μακάμπι Τελ-Αβίβ. Παρ’ όλα αυτά, ο παίκτης παρουσιάστηκε απρόσμενα (για τον Ατρόμητο) θετικός, αφού θέλει να επιστρέψει σε μια ομάδα που λειτουργεί σε απόλυτα επαγγελματικά πλαίσια και παράλληλα θα του δώσει το «restart» που επιζητά έπειτα από μία δύσκολη χρονιά στο Ισραήλ. Μάλιστα, η παρουσία του Κάναντι έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Κατόπιν τούτου, ο Γιαννιώτης βρίσκεται σε επικοινωνία με τη Μακάμπι ζητώντας να παραχωρηθεί δανεικός και μάλιστα προκειμένου να επιτύχει την επιστροφή του στον Ατρόμητου, είναι διατεθειμένος να δεχθεί «ψαλίδι» στις ετήσιες αποδοχές του, καθώς το αγωνιστικό για εκείνον είναι απόλυτη προτεραιότητα.

Οι συζητήσεις γίνονται για την προοπτική δανεισμού ενός έτους με το συμβόλαιο να μοιράζεται σε Μακάμπι και Ατρόμητο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube