Αγγλία

Η σύζυγος του Κλοπ είχε φρενάρει τη συμφωνία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Στην αποκάλυψη ότι ο Γιούργκεν Κλοπ είχε φτάσει μια ανάσα από το να προπονήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προχώρησε ο παλαίμαχος εμβληματικός αμυντικός της Λίβερπουλ, Φιλ Τόμπσον.

Πολύ κοντά στο να γίνει προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε φτάσει ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο νυν τεχνικός της Λίβερπουλ είχε φλερτάρει έντονα με τους «Κόκκινους Διαβόλους», πριν τελικά καταλήξει στο Άνφιλντ. Όπως αποκάλυψε ο παλαίμαχος εμβληματικός αμυντικός των «reds», Φιλ Τόμπσον, η σύζυγος του Γερμανού προπονητή, Ούλα Σάντροκ, ήταν ο λόγος που δεν πήγε στο «Ολντ Τράφορντ».

«Πήρα συνέντευξη από τον Κλοπ για το Sky και τον ρώτησα αν εκείνος και η Λίβερπουλ ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Με κοίταξε και με ρώτησε γιατί. Τότε ο Κλοπ μου είπε ότι θα μπορούσε να έχει αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως η γυναίκα του του είπε ότι δεν ήταν καλά. Όταν έφτασε στο Λίβερπουλ, η σύζυγός του είπε ότι είχε δίκιο. Ότι υπήρχε κάτι παράξενο εκεί. Είναι σαν να ήταν φτιαγμένος για να προπονήσει τη Λίβερπουλ», είπε ο Τόμπσον μιλώντας το στο
TV2 στη Νορβηγία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x