Stoiximan Super League

Η σχέση Καρέρα-Κόντε και τα οφέλη για την ΑΕΚ

Οι δύο Ιταλοί έχουν άριστες σχέσεις και αυτό πιθανώς να ωφελήσει την ΑΕΚ σε μεταγραφικό επίπεδο.

Ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί για τον Μάσιμο Καρέρα προπονητικό μέντορα. Ο νυν προπονητής της Ίντερ ήταν αυτός που επέλεξε τον τεχνικό της ΑΕΚ το 2011 και τον ανέβασε από τις υποδομές της Γιουβέντους στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας, ενώ σταδιακά έγινε το δεξί του χέρι και τον επέλεξε στο πλευρό του ακόμη και όταν ανέλαβε την εθνική Ιταλίας.

Οι δύο άνδρες, που υπήρξαν και συμπαίκτες στη Γιουβέντους στα 90’s, διατηρούν εξαιρετική σχέση και διατηρούν τακτική επικοινωνία. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», αυτή η ιδιαίτερη επαφή δεν είναι καθόλου απίθανο να ωφελήσει την ΑΕΚ μεταγραφικά. Ο Κόντε συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης και διαθέτει ένα πλούσιο δίκτυο επαφών με ομάδες, ποδοσφαιριστές και ατζέντηδες, βάσει του οποίου μπορεί να έρθει κάποιος παίκτης στην «Ένωση» με δική του σύσταση.

Ο Ίλια Ίβιτς συνεχίζει την αναζήτηση και τις επαφές για την ενίσχυση της ΑΕΚ, αλλά είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Μάσιμο Καρέρα και η σχέση του τελευταίου με τον Αντόνιο Κόντε σίγουρα είναι ένα ατού για τους «κιτρινόμαυρους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x