Γερμανία

Η Χέρτα Βερολίνου τον θέλει, ο Ντράξλερ… όχι!

Ρεπορτάζ στη Γαλλία αναφέρουν ότι η Χέρτα Βερολίνου πλησίασε την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Γιούλιαν Ντράξλερ, ο οποίος ωστόσο δεν… συγκινείται από τα χρήματα που του προσφέρει.

Η Χέρτα Βερολίνου αναμένεται να ενισχυθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την… ονοματολογία να δίνει και να παίρνει αυτές τις ημέρες.

Ανάμεσα στους υποψήφιους φαίνεται ότι είναι και ο Γιούλιαν Ντράξλερ, με το ρεπορτάζ του γαλλικού ραδιοφωνικού σταθμού "RMC Sport" να λέει ότι ο εκτελεστικός διευθυντής των «πρωτευουσιάνων» Μίχαελ Πρέετς, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον αθλητικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, για την περίπτωση του Γερμανού μέσου...

Ενώ, σύμφωνα με την έγκριτη "L'Equipe", η Χέρτα έχει ήδη κάνει μια πρώτη πρόταση στον Ντράξλερ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα μέχρι το 2021. Πρόταση ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, που κρίθηκε ωστόσο ιδιαίτερα χαμηλή από την πλευρά του 26χρονου διεθνούς άσου!

Ο Ντράξλερ αμείβεται με 7,2 εκατομμύρια ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει και οι Σεβίλλη, Νις και Λιόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x