Απόλυτα ευτυχισμένος για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο φορ του Άρη, Μπράουν Ιντέγε, που επισήμανε ότι αυτό το τέρμα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τον ίδιο, ενόσω αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπράουν Ιντέγε στην κάμερα της Nova:
- Για τις φωτογραφίες που τράβηξε στον πανηγυρισμό του: «Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμένα, γιατί έβαλα το πρώτο μου γκολ με τον Άρη. Μόνο που ήμουν ευτυχισμένος, πιστεύω έχουν βγει καλές, αλλά θέλω να τις δω κιόλας»!

- Για το πρώτο του γκολ με τον Άρη: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έρθει το πρώτο γκολ, ήξερα ότι θα έρθει κάποια στιγμή κι ήρθε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και σε ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ. Ήρθε μπροστά στον κόσμο μας κι ελπίζω πως θα έρθουν περισσότερα στη συνέχεια».

- Για το που αφιέρωσε αυτό το γκολ: «Αφιερώνω το γκολ σε όλη την ομάδα, γιατί με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Δεν ήταν εύκολο να επανέλθω γιατί ένα χρόνο ήμουν ανενεργός. Αφιέρωσα το γκολ στον φροντιστή μας, γιατί μου έλεγε το μεσημέρι πως σήμερα είναι η μέρα μου».

- Για τον Άγγελο Χαριστέα και τι τον είχε συμβουλέψει: «Με υποστήριξε πάρα πολύ, δεν μπορώ να αποκαλύψω όσα έχουμε πει».

- Για το κακό ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, ήταν σημαντική νίκη για εμάς για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Μπορεί να μην έχουμε προπονητή, αλλά εμείς δουλεύουμε με σκοπό να οδηγήσουμε την ομάδα μπροστά».

- Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουν μια πολύ καλή ομάδα. Είναι τα παιχνίδια που περιμένουμε πολύ οι ποδοσφαιριστές. Πιστεύω αν συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος με σήμερα, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».