Stoiximan Super League

Ημέρα… Ματέους Ρέις στον Ολυμπιακό

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να σημειωθούν εξελίξεις σήμερα στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μπακ-χαφ, ο οποίος παρουσιάζεται ενοχλημένος με τη στάση της Ρίο Άβε.

Στο τέλος του φαίνεται πως πλησιάζει το «σίριαλ» της μεταγραφής του Ματέους Ρέις στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ αποκλείστηκε από το χθεσινό παιχνίδι της Ρίο Άβε με την Γκιμαράες και κάποιοι θεωρούν πως αυτό είναι ένα σημάδι για την έλευσή του στην Ελλάδα.

Ωστόσο, και την προηγούμενη εβδομάδα έγινε κάτι ανάλογο, αφού δεν έπαιξε με την Τοντέλα και τελικά χρησιμοποιήθηκε στο ματς με την Μπεσίκτας.

Το θέμα είναι πως ο παίκτης παρουσιάζεται ενοχλημένος με τη στάση της ομάδας του, η οποία κάνει τα δικά της παιχνίδια και προσπαθεί να πάρει περισσότερα χρήματα από την παραχώρησή του.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες (ή ώρες) να σημειωθούν εξελίξεις και τελικά ο Ματέους Ρέις να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Υπενθυμίζεται πως εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν ο Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ της Πάσος Φερέιρα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Ρέις, είναι σε πρώτο πλάνο και στον Ολυμπιακό σκοπεύουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x