Champions League

Ήρωας ο οπαδός της Λίβερπουλ, πήγε στον τελικό και γύρισε στην Αγγλία με αυτοκίνητο 40 λιρών! (vid)

Η μεγάλη αποστολή που... έβαλε στον εαυτό του, ήταν να καταφέρει να φτάσει στην ισπανική πρωτεύουσα και να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Ακόμα κι αν έφτασε πίσω στο σπίτι του, το βράδυ της Τρίτης, τρεις μέρες μετά τον τελικό της 1ης Ιουνίου, ο Youtuber και φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ, Σάιμον Γουίλσον, κατάφερε να κάνει το μεγάλο ταξίδι οδικώς μέχρι τη Μαδρίτη και να επιστρέψει σώος και αβλαβής με όχημα 40 λιρών!

Η μεγάλη αποστολή που... έβαλε στον εαυτό του, ήταν να καταφέρει να φτάσει στην ισπανική πρωτεύουσα και να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Champions League, δίχως να χρειαστεί να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη και να διαθέσει 800+ λίρες μονάχα για τα αεροπορικά εισιτήρια.

Και πέτυχε το στόχο τους, αφού χάλασε κάτι περισσότερο από 200 λίρες σε βενζίνες και μέσες άκρες όλο μαζί το ταξίδι, με τους φίλους του που πήρε μαζί και... χώρεσαν στο μικρό Skoda που αγόρασαν έναντι μόλις 40 λιρών από το διαδίκτυο, είχαν ελάχιστα έξοδα.

«Πηγαίνοντας προς την Ισπανία οδικώς, η αλήθεια είναι ότι είχα τις αμφιβολίες μου και σκεφτόμουν αν τελικά θα τα καταφέρναμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να πληρώσω 800 λίρες για τα αεροπορικά εισιτήρια. Το μόνο που πληρώσαμε ήταν κάτι παραπάνω από 200 λίρες σε βενζίνη.

Πήγαμε τέσσερα άτομα και είδαμε τον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη, δίνοντας συνολικά τα μισά χρήματα από αυτά που θα έπρεπε να δώσει ένα άτομο για να ταξιδέψει με το αεροπλάνο» είπε ο Σάιμον Γουίλσον στη Liverpool Echo, έχοντας επιστρέψει πλέον σώος και αβλαβής με την παρέα του στο Μέρσεϊσαϊντ.



Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x