Super League 2

Ισόπαλες με σκοτάδι... πυκνό!

Έπειτα από αρκετά απρόοπτα, Παναχαϊκή και Πλατανιάς έληξαν ισόπαλοι στο 2-2, καθώς το παιχνίδι διεκόπη δυο φορές λόγω πτώσης του ρεύματος.

Λήξη μετά κόπων και βασάνων...

Η Παναχαϊκή ήρθε ισόπαλη 2-2 κόντρα στον Πλατανιά, για την 11η και τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο της Super League 2.

Με δυο διακοπές στο παιχνίδι λόγω πτώσης του ρεύματος, οι ποδοσφαιριστές… ταλαιπωρήθηκαν, χωρίς να αναδειχθεί νικητής.

Και οι δυο ομάδες έκαναν ένα δυναμικό ξεκίνημα και έπαιζαν ισορροπημένα. Ο Πλατανιάς άρχιζε να πιέζει μετά το 10ο λεπτό της αναμέτρησης, δημιουργώντας φάσεις. Στο 16΄υπήρξε καλή στιγμή για την Παναχαϊκή με όμορφο σουτ του Ιντζόγλου, με την μπάλα να πηγαίνει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Το γκολ ήρθε στο 25’, όταν ο Πολίμος άνοιξε το σκορ με καταπληκτικό γκολ εκτός περιοχής, «ξεγελώντας» τον Μάντζαρη και κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 32’ ισοφάρισε ο Πλατανιάς, ύστερα από κόρνερ με τον Κωστίκο να φέρνει στα ίσια το ματς.

Όμως, στο 39’ η Παναχαϊκή με γκολ του Μαυριά, διαμόρφωσε το 2-1. Η πρώτη διακοπή ρεύματος ήρθε στο 42’, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, μετά από εκείνη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με την ομάδα του Απόστολου Μακρίδη να προηγείται στο σκορ με 2-1. Στο 54΄ο Πλατανιάς ισοφάρισε σε 2-2 με άπιαστο σουτ του Λεϊρία και μείωσε για την ομάδα της Κρήτης.

Η Παναχαϊκή ωστόσο, στο δεύτερο μέρος είχε περισσότερες φάσεις και πίεζε αρκετά την ομάδα του Γιάννη Τάτση. Η ταλαιπωρία συνεχίστηκε όταν στο 63’ έγινε διακοπή ρεύματος ξανά!

Και οι δυο ομάδες ύστερα από τις διακοπές του παιχνιδιού, έπαιξαν κάπως… παγωμένα, με την Παναχαϊκή όμως να είναι η κυρίαρχη του παιχνιδιού.

Τελικά, ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2 και οι Κρητικοί έφυγαν από την Πάτρα με γλυκόπικρη γεύση.

Παναχαϊκή (Aπόστολος Μακρίδης): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Μαυριάς, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Ιντζόγλου, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μάντζαρης, Ουές, Ρεβυθόπουλος, Τσαμουρής, Ρουσσάκης, Σμυρλάκης, Κωστίκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Λουκίνας, Λεϊρία, Ποζατζίδης.

Παρασκευή (3/1)

Παναχαϊκή – Πλατανιάς 2-2
(25' Πολίμος, 32' Κωστίκος, 39' Μαυριάς, 54' Λεϊρίας)

Κυριακή (5/1)

14.30 Απόλλων Πόντου – Εργοτέλης

14.45 Απόλλων Λάρισας – ΠΑΣ Γιάννινα

15.00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Κέρκυρα

15.00 Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός

Δευτέρα (6/1)

16.00 Χανιά – Δόξα Δράμας

Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x