Stoiximan Super League

«Ισπανικοί σύλλογοι και ΑΕΚ για Αλέις Γκαρθία»

Τον 23χρονο μέσο, Αλέις Γκαρθία που αγωνίζεται στην Μουσκρόν ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι, φέρνει στο στόχαστρο της ΑΕΚ ισπανικό δημοσίευμα. Ενδιαφερόμενοι και τρεις ισπανικοί σύλλογοι.

Ο Ισπανός Αλέις Γκαρθία που αγωνίζεται στην Μουσκρόν ως δανεικός, φέρεται να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Ένωσης, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας pucelafichajes.com. Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, πέρα από τρεις ισπανικούς συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον 23χρονο κεντρικό χαφ και είναι η Οσασούνα, η Γρανάδα και η Βαγιαδολίδ και η ΑΕΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα στο επίμαχο σημείο και αφού σημειώνει το ενδιαφέρον της Βαγιαδολίδ, επισημαίνει: Εκτός απ’ τη Βαγιαδολίδ ο Γκαρθία παρακολουθείται στενά επίσης από τις Οσασούνα, Γρανάδα και ΑΕΚ Αθηνών. Είναι μάλιστα πιθανό να βρίσκεται στην ατζέντα ακόμη περισσότερων συλλόγων, καθώς είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή στην αγορά και με μηδενικό κόστος. Η προτίμηση του Ισπανού χαφ είναι να γυρίσει στην πατρίδα του, αλλά μία καλή προσφορά από ξένο σύλλογο θα μπορούσε να του αλλάξει γνώμη. Επιπλέον, ο Γκαρθία δεν βιάζεται να κλείσει από τώρα σε κάποιον σύλλογο. Θα περιμένει να τελειώσουν τα πρωταθλήματα και κατόπιν να επιλέξει».

Πρόκειται πάντως για περίπτωση που θα προσελκύσει πολλούς μνηστήρες, αφού το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους «σίτιζενς» στους οποίους ανήκει, λήγει το καλοκαίρι και είναι φυσικό να ενδιαφερθούν αρκετές ομάδες της πατρίδας του. Ο παίκτης είχε αποκτηθεί από τους Πολίτες το 2015, όταν μεταγράφηκε από την Βιγιαρεάλ, αλλά δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής στην Σίτι, πέρα από μόλις τέσσερις συμμετοχές στην Premier League και εννέα συνολικά. Στις 28 Ιουνίου συμπληρώνει τα 23 του χρόνια, είναι 1.73 και παίζει τόσο σαν ανασταλτικό χαφ, όσο και σαν επιθετικό χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x